2016-07-21 23:09:09
Φωτογραφία για 4 έξυπνα tips για φρεσκοπλυμένα ρούχα που θα σας εκπλήξουν
Ας το παραδεχτούμε, σε κανέναν δεν αρέσει να βάζει πλυντήριο ρούχων! Είναι κουραστικό και απορροφά αρκετό από τον πολύτιμο χρόνο μας Ωστόσο, είναι μια «αγγαρεία» που δεν μπορούμε να αποφύγουμε, καθώς χρειαζόμαστε πάντα φρεσκοπλυμένα ρούχα. Για να σας βοηθήσουμε, έχουμε καταλήξει σε μια λίστα με έξυπνες συμβουλές που μπορούν να κάνουν το πλύσιμο των ρούχων πολύ πιο εύκολο. Δείτε πώς μπορείτε να αφαιρέσετε λεκέδες στη στιγμή και πώς να κάνετε τις πετσέτες σας πιο αφράτες!

1. Χρησιμοποιήστε παγάκια για να φρεσκάρετε ένα ρούχο

Εάν έχετε αγοράσει κάτι που θέλετε να φορέσετε επειγόντως ή κάτι που θέλετε να το φρεσκάρετε, βάλτε το στο στεγνωτήριο με ένα παγάκι για 5-10 λεπτά και θα είναι έτοιμο σε χρόνο μηδέν. Με αυτό το κόλπο μπορείτε επίσης να ξεφορτωθείτε τις δυσάρεστες μυρωδιές.

2. Χρησιμοποιήστε το στεγνωτήριο ως σύστημα σιδερώματος ατμού

Έχετε μερικά τσαλακωμένα ρούχα που πρέπει να τα σιδερώσετε; Αντί να χρειαστεί να ανοίξετε τη σιδερώστρα και να ζεστάνετε το σίδερο, μπορείτε να βάλετε τα ρούχα μέσα στο στεγνωτήριο με μια νωπή πετσέτα χεριών και να τα αφήστε για 15 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία.


3. Χρησιμοποιήστε αλουμινόχαρτο για πιο αφράτες πετσέτες

Για πιο μαλακές και πιο απορροφητικές πετσέτες, μπορείτε να ρίξετε μια μπάλα από αλουμινόχαρτο μέσα στο στεγνωτήριο. Αυτό το κόλπο επίσης μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό σε μεγάλο βαθμό.

4. Χρησιμοποιήστε conditioner μαλλιών για τα ρούχα που «μπήκαν»

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το αγαπημένο σας μπλουζάκι ή φόρεμα που συρρικνώθηκε στο πλυντήριο. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, απλά βυθίστε το σε μείγμα νερού και conditioner μαλλιών για λίγα λεπτά και στη συνέχεια, με προσοχή, επαναφέρετε το στο αρχικό του μέγεθος.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ