2016-07-22 21:06:07
Φωτογραφία για ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ... 11ΑΔΑΣ ΒΙΚΤΟΡ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΧΑΠΟΕΛ
Στο φιλικό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ο Βίκτορ Σάντσεθ φαίνεται ότι δεν.. αποκάλυψε τα περισσότερα πλάνα του για τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, στο «Γ. Καραϊσκάκης», το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη (27/7), στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το πιθανότερο είναι ότι το σχήμα που θα παρατάξει στο πρώτο ματς με τους Ισραηλινούς ο Ισπανός τεχνικός να μην είναι το 4-3-3, αλλά το 4-4-2. Ο Βίκτορ δεν σκοπεύει, φυσικά, να ρίξει τον Ολυμπιακό στη... «μάχη» με αμυντικούς προσανατολισμούς. Αντίθετα, αναμένεται να υπάρξει πίεση ψηλά από την αρχή, με στόχο τη νίκη που θα δώσει στους ερυθρόλευκους ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης.

Μια σκέψη που υπάρχει, είναι η... επαναφορά του Φορτούνη στον άξονα, πίσω από τον επιθετικό. Ο Ντουρμάζ έβγαλε ενέργεια στο Περιστέρι και έχει πολλές πιθανότητες να βρίσκεται εκ νέου στο αρχικό σχήμα, ενώ η θέση του Πάρντο δεξιά -ως εξτρέμ- θεωρείται σίγουρη.

Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Καμπιάσο, ο οποίος με την εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα να πετύχει τον σκοπό της.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ