2016-07-22 23:06:30
Φωτογραφία για Πως να βάλετε το Android στο iPhone σας
Θα μου πει κάποιος που διάβασε τον τίτλο μα καλά αγόρασα iphone για να βάλω τα android αντί του ios? . Υπάρχουν όμως πολλοί λόγοι για να το κάνει κάποιος αυτό καθώς πρώτα από όλα θα έχεις δυο λειτουργικά με περισσότερες επιλογές πλέον αλλά και τέλεια προστασία για το iphone σας.

Για να το κάνετε αυτό δεν χρειάζεται να ξέρετε από υπολογιστές η να κινδυνεύσει το iphone σας αφού απλά αγοράζετε την θήκη Mesuit και έχετε πλέον χωρίς καμιά επέμβαση το Android στο iphone σας.

Το Mesuit πρόκειται στην ουσία για ένα ολοκληρωμένο κινητό που δέχεται κάρτα sim και μπορεί να πραγματοποιεί κλήσεις κανονικά αλλά αντί να έχει δικιά του οθόνη χρησιμοποιεί του iphone και παράλληλα το προστατεύει από πτώσεις.

Ας σημειωθεί ότι η ιδιόμορφη θήκη διαθέτει μπαταρία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από το iPhone ξεχωριστά, υποδοχή για κάρτα SIM, 2GB μνήμης, καθώς και επεξεργαστή ΜΤ6753 της MediaTek.

Το Mesuit βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Mesuit OS 1.0, που βασίζετε στο Android 4.1 Jellybean.

Η τιμή του είναι στα 150 και 165 δολάρια για iphone 6/6S και 6/6S plus αντίστοιχα μια πολύ καλή τιμή καθώς αυτά που προσφέρει τα έχουν ακριβά κινητά.
argonaytis-iphone
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ