2016-07-23 10:24:06
Φωτογραφία για ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: Η ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ κ. ΤΣΙΠΡΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ «ΦΕΡΤΖΕΣ»
H απλή αναλογική του κ. Τσιπρα ήταν ένας «Φερτζες» τόνισε μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. Ποτέ δεν ήρθε να συζητήσουμε σοβαρά ένα νέο εκλογικό σύστημα τόνισε επίσης η Φώφη Γεννηματά. Διερωτήθηκε μάλιστα «γιατί τον πήρε η βιασύνη μέσα στο Καλοκαίρι μήπως ετοιμάζεται για εκλογές;»

Κατηγόρησε επίσης τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι οχυρώθηκε πίσω από το μπόνους και ότι ενώ έχει «σηκώσει τη σημαία του μεταρρυθμιστή δεν κάθισε καν να συζητήσει ένα καλύτερο και αναλογικότερο εκλογικό σύστημα».

Η Φώφη Γεννηματά κατηγόρησε τον κ. Τσιπρα για την κατάργηση του ΕΚΑΣ προσθέτοντας ότι ισοπέδωσε τα πάντα και δεν άφησε τίποτα για τον κύριο Μητσοτάκη. Σύμφωνα με την κυρία Γεννηματά ο κ. Τσίπρας μετά τα τόσα αντιλαϊκά μέτρα που ψήφισε τώρα μπορεί να γίνει δεκτός και στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό κόμμα μαζί με την κυρία Μέρκελ.

Κλείνοντας η κ. Γεννηματά τόνισε: «Ο κύριος Τσίπρας κάνει πρωθυπουργό αύριο τον κ. Μητσοτάκη  καθώς απέτυχε να φέρει έναν πλήρη νόμο απλής αναλογικής τον οποίο θα στηρίζαμε και γιατί δεν μπόρεσε να πείσει μέσω του νόμου αυτού την ελληνική Βουλή».

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ