2016-07-23 12:31:16
Φωτογραφία για ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΡΥΘΟΛΕΥΚΟΙ... ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΝ ΕΠΙΘΕΣΗ
Στον Ολυμπιακό προσπαθούν να κλείσουν έναν παίκτη πριν τον αγώνα με την Χάποελ, με τους Αγιού, Μπαεμπέκ, Ιτούρμπε και Τραορέ να είναι σε πρώτο πλάνο.

Προσπάθεια γίνεται στο Λιμάνι να αποκτήσουν έναν παίκτη για την κορυφή της επίθεσης πριν το ματς με την Χάποελ Μπερ Σεφά την Τετάρτη (27/7).

Ωστόσο, μόνο εύκολο δεν είναι αυτό, από την στιγμή που οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν βάλει πολύ ψηλά τον πήχη κι οι τέσσερις στόχοι που κυνηγούν έχουν τις... ιδιαιτερότητές τους, σύμφωνα με τον «Γαύρο».

Τελευταία περίπτωση που έχει φτάσει στα χέρια των ερυθρόλευκων, όπως σας έχουμε ενημερώσει, είναι αυτή του Μπερτράν Τραορέ. Ο 20χρονος επιθετικός από την Μπουρκίνα Φάσο αρέσει πολύ στους ερυθρόλευκους και το θετικό είναι ότι η Τσέλσι τον δίνει δανεικό για να πάρει ματς στα πόδια του.

Από την άλλη, ο Αγιού φέρεται ότι μένει στην Αστον Βίλα, όπως έκανε γνωστό ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας, Τόνι Σια, ο οποίος έγραψε στο twitter: «Είναι ξεκαθαρισμένο ότι ο Τζόρνταν Αγιού κι ο Τζόρνταν Αμάβι θα μείνουν στην ομάδα, ανεξάρτητα ότι προσπαθούμε να ενισχυθούμε με έναν επιπλέον στράικερ». Πάντως, την ίδια στιγμή για τον παίκτη ενδιαφέρον δείχνουν κι οι Γουέστ Χαμ-Σουόνσι.


Ο Μπαμπαέκ έχει κοπεί από την αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν για την Αμερική και αναζητείται ομάδα για να δοθεί δανεικός, ενώ κάτι παρόμοιο ισχύει και για τον Ιτούρμπε της Ρόμα. Οι «λύκοι»... πέφτουν στα «θέλω» τους για τον παίκτη μιας και στη μέση υπάρχει και η πιθανή πώληση του Μανωλά και το ποσοστό που θα πρέπει να δώσουν στον Ολυμπιακό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ