2016-07-24 03:03:05
Φωτογραφία για Τελικά πάνε για διάλυση το Νοσοκομείο Ναυπλίου;
Ανδριανός προς Υπουργό Υγείας: Να ξεκαθαρίσει άμεσα αν ισχύουν οι διαβεβαιώσεις του για τη συνέχιση της λειτουργίας της Νοσοκομειακής Μονάδας Ναυπλίου και την επίλυση των σοβαρών της προβλημάτων.

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός, κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας κ. Α. Ξανθό με θέμα την εύλογη ανησυχία ως προς τη συνέχιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου Ναυπλίου που δημιούργησε η αιφνιδιαστική μετακίνηση διοικητικών υπηρεσιών του.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

“Με σημερινή του επιστολή προς τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων διαμαρτύρεται για την αιφνιδιαστική μετακίνηση διοικητικών υπηρεσιών της Νοσοκομειακής Μονάδας Ναυπλίου.

Δεδομένου του ότι η εξέλιξη αυτή έρχεται να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα έλλειψης ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού αλλά και στις ελλείψεις αναλώσιμων υλικών που έχουν  υποβαθμίσει τη Νοσοκομειακή Μονάδα Ναυπλίου, δημιουργείται εύλογη ανησυχία στους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής, που ιδιαίτερα κατά την τουριστική περίοδο έχει αυξημένες ανάγκες, για το αν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις και σχέδιο κατάργησης της συγκεκριμένης νοσηλευτικής μονάδας


ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

1.Αν η εν λόγω μετακίνηση συνιστά προάγγελο περαιτέρω υποβάθμισης ή και κατάργησης της    Νοσοκομειακής Μονάδας Ναυπλίου.

2. Αν εξακολουθούν να ισχύουν οι διαβεβαιώσεις του Υπουργού για τη συνέχιση της λειτουργίας της Νοσοκομειακής Μονάδας Ναυπλίου και την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αυτή αντιμετωπίζει”.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ