2016-07-24 19:59:06
Φωτογραφία για «Υπέροχοι ψεύτες»: Πόσο καλά γνωρίζεις τους φίλους σου;
Ολοκληρώνει τα γυρίσματά της η νέα ταινία του Θοδωρή Αθερίδη με τίτλο«Υπέροχοι ψεύτες». Είναι βασισμένη στο «Perfetti Sconosciuti» του Πάολο Τζενοβέζε, το οποίο κέρδισε 5 «ιταλικά Όσκαρ» (βραβεία Νταβίντ ντι Ντονατέλο) μεταξύ των οποίων εκείνα της Καλύτερης Ταινίας, Σεναρίου, Σκηνοθεσίας και Α’ Γυναικείας Ερμηνείας.

Το καστ απαρτίζουν οι Σμαράγδα Καρύδη, Μαρία Ναυπλιώτου, Άλκις Κούρκουλος, Μάκης Παπαδημητρίου, Ευαγγελία Συριοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Χριστίνα Βαρώτσου και ο Θοδωρής Αθερίδης.

Πόσο καλά γνωρίζεις τους φίλους σου;

Το «Υπέροχοι Ψεύτες» βάζει… φωτιές σε ερωτικές και φιλικές σχέσεις, κάνοντας μια πολύ απλή, εύστοχη αλλά και φοβερά επίκαιρη ερώτηση: θα άφηνες τον σύντροφό σου και τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους να ακούσουν τις κλήσεις που δέχεσαι στο κινητό σου; Να διαβάσουν τα μηνύματα που λαμβάνεις και στέλνεις; Να δουν τις αποθηκευμένες φωτογραφίες; Και τι θα μάθαιναν για σένα, αν το έκαναν; Οι βασικοί χαρακτήρες της ταινίας ξεκινούν ένα τέτοιο παιχνίδι, μόνο που δεν είναι καθόλου έτοιμοι για αυτό που έρχεται… Θα μπορέσουν να ζήσουν με τα συγκλονιστικά, πιπεράτα μυστικά που αποκαλύπτονται;

Σενάριο-σκηνοθεσία: Θοδωρής Αθερίδης

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Αργυροηλιόπουλος

Art direction: Εύα Νάθενα

Μοντάζ: Λάμπης Χαραλαμπίδης.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 15 Δεκεμβρίου.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ