2016-07-28 09:39:52
Φωτογραφία για Εκπαιδευτική Επίσκεψη Ανωτάτων Αξιωματικών ΗΠΑ στην Ελλάδα
Από την Τρίτη 26 έως και την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016 ομάδα 16 Ανωτάτων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων ΗΠΑ (βαθμού Ταξιάρχου ή αντιστοίχου), οι οποίοι συμμετέχουν στο σχολείο CAPSTONE General and Flag Officer Course έτους 2016, με επικεφαλής τον General (R) USAF Martin Gregory, πραγματοποιούν εκπαιδευτική επίσκεψη στην Ελλάδα, η οποία εντάσσεται σε ευρύτερη εκπαιδευτική περιοδεία σε χώρες ενδιαφέροντος ΗΠΑ.

Σε αυτό το πλαίσιο, την Τετάρτη 27 Ιουλίου επισκέφθηκαν το ΓΕΕΘΑ όπου έγιναν δεκτοί από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, και παρακολούθησαν ενημέρωση από αρμοδίους επιτελείς με θέμα: ‘’Τρέχουσες εξελίξεις στο ευρύτερο περιβάλλον ασφαλείας, αμυντική πολιτική, διεθνείς υποχρεώσεις ελληνικών ΕΔ, στρατηγικό όραμα, διεθνείς στρατιωτικές συνεργασίες, περιοχικά ζητήματα ασφαλείας’’. Επίσης, την Πέμπτη 28 Ιουλίου θα επισκεφθούν την Σούδα για ενημέρωση επί ζητημάτων διμερούς ενδιαφέροντος.

 ΠΗΓΗ: http://www.geetha.mil.gr/el/briefing-el/press-el/5635-ekpaideytikh-episkepsh-anwtatwn-axiwmatikwn-hpa-sthn-ellada.html
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ