2016-07-28 12:25:42
Φωτογραφία για Εμπρησμός η φωτιά στο Σελάκανο;
Επιβεβαιώνονται οι αρχικές ενδείξεις για εμπρησμό στο Σελάκανο. Όπως φαίνεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία βρίσκεται πολύ κοντά σε εκείνον ή εκείνους που ευθύνονται για την μεγάλη πυρκαγιά που κατέστρεψε περίπου 4.000 στρέμματα δασικής και γεωργικής έκτασης.

Η προανάκριση διενεργείται από ειδικό τμήμα της Πυροσβεστικής, υπό άκρα μυστικότητα, ωστόσο πηγές αναφέρουν πως οι αρχικές ενδείξεις φαίνεται να επιβεβαιώνονται και το τελικό πόρισμα της προανάκρισης αναμένεται τις επόμενες ημέρες να παραδοθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με αξιωματικούς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας υπάρχει πλήθος επώνυμων καταγγελιών από κατοίκους της περιοχής οι οποίες λαμβάνονται πολύς σοβαρά υπόψη, οι οποίες συνδέουν τη φωτιά με τη διαχείρηση βοσκοτόπων στην περιοχή.

Ωστόσο οι αξιωματικοί καλούν τους πολίτες να είναι πολύ προσεκτικοί και τονίζουν πως η έρευνα γίνεται σε βάθος προκειμένου να μην στοχοποιηθούν άδικα πρόσωπα και περιοχές.

την άμεση κήρυξη της περιοχής ως πυρόπληκτης αλλά και την κήρυξη των τοπικών κοινοτήτων Μαλών και Χριστού, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζήτησε σε χθεσινή έκτακτη συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπτερας

Στη χθεσινή συνεδρίαση το Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας ζήτησε την άμεση κήρυξη της περιοχής ως πυρόπληκτης αλλά και την κήρυξη των τοπικών κοινοτήτων Μαλών και Χριστού σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ