2016-07-28 15:59:06
Φωτογραφία για Βίκυ Καγιά: Περιγράφει για πρώτη φορά πώς ήρθε αντιμέτωπη με τον θάνατο
Η Βίκυ Καγιά έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στις πασαρέλες και έχει ζήσει ιστορίες που θα έχει να διηγείται για μια ζωή Μία από αυτές αποκάλυψε για πρώτη φορά στη συνέντευξή της στην εφημερίδα ΑΓΟΡΑ και μας σόκαρε. Πριν από χρόνια ταξίδεψε στη Νότια Αφρική με αφορμή την καμπάνια γνωστής αλυσίδας πολυκαταστημάτων. Το concept την ήθελε να φορά μια στενή μαύρη τουαλέτα, ψηλά τακούνια και να κάνει βόλτα με μια τσίτα.

«Το σκηνικό λοιπόν ήταν ως εξής: εγώ περπατούσα σαν τη θεά με την τσίτα στο λουρί της και τρεις άνθρωποι της πετούσαν κρέατα κι αίματα για να τα τρώει και να προχωρεί μαζί μου. Μέσα μου είχα πάθει ένα μεγάλο σοκ» εξομολογήθηκε.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έπειτα από πέντε ώρες γυρίσματος και ορθοστασίας, κάθισα σε ένα σκαλάκι κάτω για να ξεκουραστώ και τότε αμέσως έτρεξαν να με σηκώσουν για να μη μου επιτεθεί το ζώο. Αργότερα έμαθα ότι, όταν κάθεσαι κάτω, η τσίτα σε βλέπει ως θήραμα και ορμά να σε φάει. Το υπόλοιπο γύρισμα, όπως φαντάζεσαι το έβγαλα όρθια. Ούτε νερό δεν ήπια θυμάμαι. Την κρατούσα σαν να είναι το κατοικίδιο μου».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ