2016-07-29 05:21:09
Φωτογραφία για Η συνάντηση για καφέ του Ουγγαρέζου με την Μπεκατώρου και οι εξελίξεις για τη συνεργασία τους
Το βιονικό μάτι της συναδέλφου Ραφαέλλας Ράλλη εντόπισε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε να πίνει καφέ... στο μπαρ-εστιατόριο Parlor που διατηρεί η Μαρία Μπεκατώρου τα τελευταία χρόνια, στην πλατεία Νέας Σμύρνης.

Και μάλιστα στην παρέα των Ουγγαρέζου-Μπεκατώρου, που φήμες τους θέλουν να συνεχίζουν μαζί την παρουσίαση του Πρωινού ΣουΚου, βρισκόταν και η Ιλένια Ουίλιαμς. Και αυτό ήταν μια καλή αφορμή για ρεπορτάζ.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες του toratora.gr, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ιλένια Ουίλιαμς, συχνάζουν στο στέκι της Μαρίας Μπεκατώρου, καθώς ο παρουσιαστής κατοικεί στο Παλιό Φάληρο και διατηρεί έτσι κι αλλιώς άριστες σχέσεις με την παρουσιάστρια.

Επίσης, όντως του έχει προταθεί εκτός από το Ougachallenge που θα προβληθεί βράδυ, να αναλάβει τη θέση που άφησε ο Νίκος Μουτσινάς κενή και να συμπαρουσιάσει μαζί με την Μαρία Μπεκατώρου την εκπομπή του Σαββατοκύριακου.


Βέβαια, οι ιθύνοντες του ANT1 βλέπουν με καλό μάτι και την μετακίνηση της εκπομπής το μεσημέρι, το οποίο είναι πολύ πιθανό ενδεχόμενο, καθώς για λόγους διαφημιστικών εσόδων εξυπηρετεί καλύτερα το κανάλι του Αμαρουσίου.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αυτή τη στιγμή βρίσκεται με τον ραδιοφωνικό σταθμό Ρυθμό στη Σύρο, ενώ τη Δευτέρα είναι το κρίσιμο ραντεβού του Ουγγαρέζου και της Μπεκατώρου μαζί με τα στελέχη του σταθμού για να συζητήσουν την πιθανή συνεργασία τους.

Όσο για το ενδεχόμενο της ένταξης και της Ιλένιας Ουίλιαμ στην ομάδα, αν και φαίνεται αναμενόμενο σαν σενάριο, προέχει να συμφωνήσουν αρχικά η Μαρία Μπεκατώρου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τα στελέχη του καναλιού και σίγουρα υπάρχουν σημαντικά πρόσωπα και για τους δύο παρουσιαστές που θα ήθελαν να εντάξουν στην ομάδα τους.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ