2016-07-29 06:29:07
Φωτογραφία για ΤΡΑΓΙΚΟ! Έκλεψαν το προσθετικό πόδι 4χρονου από παραλία στην Καλιφόρνια
Οργή έχει προκαλέσει η κλοπή ενός προσθετικού ποδιού από ένα αγόρι ηλικίας μόλις 4 ετών από παραλία της Καλιφόρνιας, όπου είχε πάει για βόλτα με τους γονείς του. Η είδηση συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του κόσμου, με αποτέλεσμα μια εταιρεία κατασκευής προσθετικών μελών να ανακοινώσει την δωρεάν αντικατάστασή του ενώ συγκεντρώθηκαν χιλιάδες δολάρια από δωρεές.

Την Κυριακή, ο 4χρονος Λίαμ Μπρένες, και η οικογένειά του πήγαν για βόλτα στην παραλία Orange County και έπεσαν θύματα κλοπής.

Κάποια στιγμή που μπήκαν στη θάλασσα, ένας κλέφτης είχε πάρει την φωτογραφική τους μηχανή αλλά και το προσθετικό πόδι του μικρού που είχε επάνω του ένα σχέδιο από το Star Wars, ειδικά σχεδιασμένο για τον μικρό, που έπρεπε να το φορά από την ηλικία του ενός έτους, μετά τον ακρωτηριασμό του.

Σε μήνυμά του στ; μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πατέρας του Λίαμ δήλωσε «συντετριμμένος» για το περιστατικό:


«Πήρα τα αγόρια στην παραλία crystal cove σήμερα με την υπόλοιπη οικογένεια και φίλους. Κι ενώ περπατούσαμε στην παραλία, κάποιος άρπαξε τα πράγματά μας κι έφυγε.  Κανονικά θα ήμουν απλά πολύ αναστατωμένος. Αλλά συνέβη κάτι ακόμη χειρότερο. Όχι μόνο άρπαξε την φωτογραφική μηχανή με αναμνήσεις που δεν θα μπορέσω ποτέ ξανά να ανακτήσω αλλά το χειρότερο όλων είναι πως πήραν το πόδι του Λίαμ. Ο 4 ετών γιος μου είναι τώρα χωρίς πόδι εξαιτίας αυτών των ανθρώπων. Το έχει πάρει πολύ καλά, αλλά εγώ είμαι συντετριμμένος» έγραψε στη σελίδα του στο Facebook.

Η συγκλονιστική ληστεία προκάλεσε οργή στο διαδίκτυο, με τους χρήστες των μέσων μαζικής ενημέρωσης, να αντιδρούν στο «αηδιαστικό» του εγκλήματος.

«Απολύτως αηδιαστικό. Τόσο κακό… τι συμβαίνει πλέον με τους ανθρώπους;» αναρωτιέται ένας χρήστης.

Κι ενώ τα νέα για την κλοπή εξαπλώνονταν στο διαδίκτυο, εκατοντάδες Καλοί Σαμαρείτες έκαναν δωρεές σε σελίδα του GoFundMe, συγκεντρώνοντας πάνω από 18.000 δολάρια για τον μικρό Λίαμ.

Μια εταιρεία προσθετικών μελών από την Καλιφόρνια, παρενέβη ώστε να παρέχει στον μικρό Λίαμ ένα νέο προσθετικό πόδι με θέμα από την ταινία Ghostbusters, σύμφωνα με το ABC7.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ