2016-07-29 08:09:43
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ
Παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα θα πραγματοποιηθούν σήμερα τα εγκαίνια και ο αγιασμός του νέου αεροδρομίου στην Πάρο. Ο κ. Τσίπρας θα αναχωρήσει το πρωί από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με ειδική πτήση της Aegean/Olympic Air για την Πάρο και θα επιστρέψει στην Αθήνα το απόγευμα.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης έχει προγραμματιστεί ομιλία του Πρωθυπουργού και χαιρετισμός από τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη και τον αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Aegean Airlines Ευτύχιο Βασιλάκη.

Αφού ξεναγηθεί στους χώρους του νέου κρατικού αερολιμένα Πάρου, ο κ. Τσίπρας θα έχει συναντήσεις με επαγγελματικούς και παραγωγικούς φορείς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού έχει ως εξής:

11:00 Αναχώρηση από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» προς Πάρο με ειδική πτήση της Aegean/Olympic Air11:40 Άφιξη στον νέο Κρατικό Αερολιμένα Πάρου12:00 Τελετή εγκαινίων - Αγιασμός12:10 Χαιρετισμός από τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη12:15 Χαιρετισμός από τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της Aegean Airlines, Ευτύχιο Βασιλάκη12:20 Ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα12:40 Ξενάγηση / περιήγηση στους χώρους του νέου Κρατικού Αερολιμένα Πάρου13:30 Συναντήσεις με επαγγελματικούς και παραγωγικούς φορείς της Πάρου20:00 Αναχώρηση με ειδική πτήση της Aegean/Olympic Air προς Αθήνα.''The New Daily Mail''
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ