2016-07-29 11:49:55
Φωτογραφία για Ταξίδευε από την Κεφαλλονιά με... μισό κιλό ηρωίνη
Από το νησί της Κεφαλλονιάς, «ταξίδευε», σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «ΠΑΤΡΙΣ», το δέμα που είχε στην κατοχή του ένας 34χρονος άνδρας, που συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας και το οποίο περιείχε μισό κιλό ηρωίνης. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ενώ το δέμα κατασχέθηκε χωρίς ευτυχώς να προλάβει να φτάσει στον προορισμό του.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές ο 34χρονος άνδρας, έφτασε στην περιοχή της Ηλείας, με το πλοίο από Κεφαλλονιά και στην διασταύρωση «Διαμαντή» της Παλαιάς Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου, οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο συνεχών και στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, σταμάτησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε για έλεγχο. Ο 34χρονος, φέρεται να είχε προορισμό περιοχή του Νομού Αχαΐας, όπου πιθανόν να μετέφερε τα ναρκωτικά εκεί.


Στην έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί, βρήκαν στην κατοχή του, μέσα σε τσαντάκι μέσης μια συσκευασία, που περιείχε ηρωίνη συνολικού βάρους 485 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 510 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία και κατέσχεσαν. Παράλληλα, όπως διακριβώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών, ο δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για κακουργηματικού χαρακτήρα υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών, ενώ ήδη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

Να σημειωθεί ότι την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ