2016-07-29 15:43:45
Φωτογραφία για Ποδήλατα με ιδιαίτερο design! [photos]
Το ποδήλατο υπήρξε ανέκαθεν αγαπημένο μικρών και μεγάλων για βόλτες στην εξοχή αλλά και για την μετακίνηση στις πόλεις, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια  

Η φάση αναγέννησης που περνάει η βιομηχανία των ποδηλάτων προσφέρει στο κοινό δίκυκλα με προηγμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας και άνεσης, ενώ το design ξεπερνά κάθε προσδοκία, με τα new age ποδήλατα να εντυπωσιάζουν τους αναβάτες και όχι μόνο!

BSG Wood.b Duomatic

Με χώρα προέλευσης τη Γαλλία, συνδυάζει κομμάτια μετάλλου με κόντρα πλακέ. Το εν λόγω ποδήλατο, το οποίο είναι εξίσου ακριβό όσο φαίνεται, (στοιχίζει 3.190 ευρώ), παραπέμπει σε έργο τέχνης.

Pashley Parabike

Βασικά χαρακτηριστικά του το κλασικό της στυλ, με ρετρό κουδουνάκια και μεγάλα ψάθινα καλάθια. Το συγκεκριμένο ποδήλατο με τιμή 653 ευρώ, αναβιώνει ένα μοντέλο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Vanmoof S Series

Το ποδήλατο, κόστους περίπου 952 ευρώ, της ομώνυμης ολλανδικής εταιρείας έχει κερδίσει την παγκόσμια υποδοχή με το εξελιγμένο design του.


Donky Bike

Με καταγωγή από το Ηνωμένο Βασίλειο, μπορεί να μην έχει την παραδοσιακή ομορφιά, ωστόσο είναι ένα ποδήλατο που δίνει προτεραιότητα στη δύναμη, την απλότητα και την αστική ευελιξία (τιμή των 598 ευρώ).

Viks Steel Urban Cycle

Με καταγωγή από την Εσθονία, έχει αφηρημένο σχεδιασμό με ασύμμετρους σωλήνες και είναι κατασκευασμένο από ατσάλι, ενώ μπορεί να γίνει δικό σας κατόπιν παραγγελίας.

GreenChamp Original

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι αρκετά οικονομικό (στοιχίζει 150 ευρώ) και κατασκευάζεται στη Σιγκαπούρη. Φτιαγμένο από μπαμπού και άνθρακα έχει απαράμιλλη σταθερότητα και παραπέμπει σε… παιχνίδι.

Cherubim HummingBird

Με χώρα προέλευσης την Ιαπωνία και συμμετοχή στην εθνική ομάδα ποδηλασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1968 στο Μεξικό, το ποδήλατο με την ονομασία «Χερουβείμ», μπορεί να υπερηφανεύεται για την ιστορία του. Με ατσάλινο σχεδιασμό και ρετρό αναφορές το «κολιμπρί» αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα ποδήλατα στον κόσμο.

Faraday Porteur

Το αμερικανικό μοντέλο Faraday, κατασκευασμένο στη Μέκκα των ποδηλάτων, το Όρεγκον, κρύβει έξυπνα όλα τα ηλεκτροτεχνικά του εξαρτήματα (τιμή 3177 ευρώ).

Engeenius Cykno

Με τιμή που ξεπερνάει αυτή ενός αυτοκινήτου, δεν υπάρχει τίποτα το λογικό πάνω σε αυτό το ηλεκτροκίνητο δίκυκλο.Διαθέτει μεταλλικό σχεδιασμό, δερμάτινη επένδυση, τροχούς ακτίνας 26 ιντσών από κράμα ανθρακονημάτων με βάρος στα 26 κιλά και τιμή… 19.965 ευρώ!

World Bicycle Relief Buffalo

Για πολλούς μπορεί με την πρώτη ματιά το συγκεκριμένο μοντέλο να μην συγκινεί ιδιαίτερα. Ωστόσο, για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλη την Αφρική που βασίζονται στην δύναμη του πεντάλ για να κινηθούν οι ίδιοι, οι οικογένειές τους και τα προϊόντα τους, το «Buffalo» είναι πραγματικά όμορφο και οικονομικό (τιμή 136 ευρώ).
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ