2016-07-29 18:18:07
Φωτογραφία για Kύπρος: Ο Μέλιος δηλώνει ότι φεύγει… Τα ζώα μένουν κι «ας τα αναλάβουν οι αρμόδιοι»
Eπιστολή προς τις κτηνιατρικές υπηρεσίες έστειλε ο Μενέλαος Μενελάου ιδιοκτήτης του Melios Pet Centre στους Αγίους Τριμηθιάς στην οποία κοινοποιεί την απόφαση του να παραδώσει τα κλειδιά του κέντρου στις κτηνιατρικές υπηρεσίες του κράτους.

Ο κ. Μενελάου κατέληξε σε αυτή την απόφαση μετά από την εμπλοκή που παρουσιάστηκε στην διακίνηση τριών μικρών λιονταριών στις εγκαταστάσεις του.

«Ο διευθυντής των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών εσκεμμένα και αυθαίρετα και αντικανονικά απέτρεψε την αποστολή των ζώων στην Κύπρο, αποστέλλοντας λίγη ώρα πριν την είσοδο των ζώων στο αεροπλάνο ηλεκτρονικό μήνυμα προς τους αποστολείς με αβάσιμες ή/και αναληθείς πληροφορίες. Εσκεμμένα έδωσε πληροφορίες για τον ζωολογικό κήπο έτσι ώστε να αποτρέψει την επιβίβαση των ζώων, γνωρίζοντας παράλληλα ότι τα ζώα επρόκειτο να εισαχθούν για λογαριασμό του Melios Pet Centre Ltd βάσει του νόμου ο οποίος ισχύει σήμερα», αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Μενελάου.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του ζωολογικού κήπου ο ίδιος υπέστη οικονομική ζημιά 14 χιλιάδων ευρώ από αυτή την απόφαση των κτηνιατρικών υπηρεσιών και διερωτάται με βάση ποια νομοθεσία λήφθηκε η συγκεκριμένη απόφαση.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ