2016-07-29 18:18:59
Φωτογραφία για Κορίτσι φτερνίζεται 8.000 φορές την ημέρα! [video]
Η Ira Saxena από το Κόλτσεστερ της Αγγλίας δεν μπορεί να σταματήσει το φτέρνισμα. Από το πρωί που θα σηκωθεί, φτερνίζεται περισσότερες από 10 φορές το λεπτό, ενώ η ασυνήθιστη κατάσταση της φαίνεται να χειροτερεύει διαρκώς  

Και μπορεί η μητέρα της να προσπαθεί απελπισμένα να τη βοηθήσει, δυστυχώς όμως οι γιατροί δεν είναι σίγουροι για τον λόγο που της προκαλείται αυτή η ασυνήθιστη πάθηση. Όλα ξεκίνησαν ένα πρωί, πριν από περίπου έναν μήνα, όταν η μικρή ξύπνησε και άρχισε να φτερνίζεται συνέχεια.

Βέβαια στην αρχή τα πράγματα ήταν πιο ήρεμα όπως είπε η μητέρα της, έπειτα όμως η κατάσταση επιδεινώθηκε, με τελικό αποτέλεσμα η μικρή να μην μπορεί να παρακολουθήσει τα μαθήματα στο σχολείο. Πλέον έχει φτάσει στο σημείο να φτερνίζεται 8.000 φορές την ημέρα, μέχρι να την πάρει ο ύπνος. Η μητέρα της λέει ότι ευτυχώς όταν κοιμάται αυτό δεν συμβαίνει και η μικρή μπορεί να ηρεμήσει. Το θέμα είναι όμως, πως μέχρι στιγμής κανένας γιατρός δεν έχει εντοπίσει τον λόγο που αυτό συμβαίνει και μπορεί ο καθένας να δίνει τη δική του θεραπεία, μέχρι στιγμής όμως καμία δεν έχει λειτουργήσει.


Το μόνο που μπόρεσε να σταματήσει τα φτερνίσματα της Ira εκτός από τον ύπνο, ήταν μια συνεδρία υπνοθεραπείας, όμως μόλις ξύπνησε άρχισαν πάλι τα ίδια. Και μιας και οι γιατροί παλεύουν για να βρουν τη λύση, οι ελπίδες της μητέρας της μικρής στρέφονται στην ομοιοπαθητική. Το μεγαλύτερο διάστημα που μπορεί να περάσει χωρίς φτερνίσματα η μικρή είναι 25 λεπτά, αλλά μετά οι εκρήξεις είναι τόσο έντονες που μπορεί να φτερνίζεται ανά 10-15 δευτερόλεπτα.

Όπως η ίδια λέει, αποφεύγει να βγαίνει έξω, επειδή η κατάσταση της χειροτερεύει. Υποθέσεις σαν της Ira αν και είναι πολύ σπάνιες, δεν είναι εντελώς άγνωστες στον κόσμο, καθώς το 2009 η 12χρονη τότε Lauren Johnson, δεν μπορούσε να σταματήσει να φτερνίζεται και διαγνώστηκε από έναν γιατρό ότι για όλο αυτό έφταιγε το ανοσοποιητικό της, που είχε πάθει βλάβη εξαιτίας μιας μόλυνσης στο εσωτερικό του λαιμού της. Επιπλέον, φέτος έγινε γνωστή και η παρόμοια ιστορία της Katelyn Thornley από το Τέξας, η οποία φτερνιζόταν μέχρι και 12.000 φορές την ημέρα.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ