2016-07-31 23:51:58
Φωτογραφία για ΕΚΕΙ... ΚΑΤΕΛΗΞΕ Ο ΚΕΝΙ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ!
Ο Κένι Γκάμπριελ θα συνεχίσει την καριέρα στην Λοκομοτίβ Κουμπάν, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη.

Ο 27χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ - ο οποίος την σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε στο Ρέθυμνο - βρέθηκε στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, αλλά τελικά οι πρωταθλητές Ελλάδας αποφάσισαν, ως γνωστόν, να μην προβούν στην απόκτηση 4αριού. Ο Κένι Γκάμπριελ, όμως, είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον της ομάδας του Κουμπάν, η οποία επέμεινε στην περίπτωσή του και τελικά θα φορέσει τη φανέλα της.

Οι δύο πλευρές τις τελευταίες ημέρες είχαν έρθει πολύ κοντά σε συμφωνία και τελικά ο Κένι Γκάμπριελ - όπως αναφέρει η ιστοσελίδα eurohoops.net - αποδέχθηκε την πρόταση της Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Ο τέως πάουερ φόργουορντ της Καρσίγιακα συμφώνησε με την «Λόκο» και για τα επόμενε 1+1 χρόνια (η Κουμπάν έχει την οψιόν) θα αγωνίζεται φορώντας την φανέλα της και υπό τις οδηγίες του Φώτη Κατσικάρη.

Η επισημοποίηση του ντιλ αναμένεται για τις επόμενες ημέρες, ενώ στο συμβόλαιο των δύο πλευρών υπάρχει NBA out για το καλοκαίρι του 2017.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ