2016-08-02 09:33:55
Φωτογραφία για H νέα διαφήμιση της Apple που δεν πείθει... [video]
H Apple έχει μία περίεργη σχέση με τις “2 σε 1″ συσκευές και όπως έχει δηλώσει ο CEO της, Tim Cook, τα iPad Pro δεν ήρθαν για να αντικαταστήσουν τα Laptop μας. Παρόλο αυτά, η Apple θέλει να μας πείσει ότι τα tablets της είναι πιο ικανά από τα τεράστια smartphones, αλλά και tablets των υπολοίπων κατασκευαστών. Για αυτόν το σκοπό δημιουργήθηκε το παραπάνω βίντεο και ανέβηκε στο YouTube πριν μερικές ώρες.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, η Apple δεν προσπαθεί να προμοτάρει τα νέα της iPad Pro 12.9″, αλλά και 9.7” tablets της, και το γεγονός ότι μπορούν να υποστηρίξουν “desktop-grade” εφαρμογές. Το βίντεο προσπαθεί να μας πείσει για την ευελιξία των παραπάνω συσκευών. Με τα iPad Pro μπορούμε να γράφουμε στο πληκτρολόγιο και οποιαδήποτε στιγμή θέλουμε, το βγάζουμε και συνεχίζουμε την εργασία μας με το δάκτυλο ή το Apple Pencil μας.

Δεν αναφέρονται ακριβώς στις ίδιες της εφαρμογές και αυτό γιατί τα iPads δεν μπορούν να τρέξουν “κανονικά” προγράμματα, όπως ένα laptop. Στα tablets της Apple μπορούμε απλά να τρέξουμε τις στάνταρ iOS εφαρμογές και αυτές δεν θα λέγαμε ότι αποτελούν σοβαρό λόγο για να “ξεχάσεις” το laptop στο σπίτι σου.

Ναι τα iPads είναι πιο πρακτικά για να δούμε σειρές στο Netflix, να περιηγηθούμε στο thenerd.gr ή ακόμη να επεξεργαστούμε μερικά έγγραφα. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε ότι τα iPad Pro μπορούνε να αντικαταστήσουν το “computer” Laptop μας.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ