2016-08-02 09:59:24
Φωτογραφία για ΣΟΚ! Σέρνει το σκύλο με το αμάξι στο δρόμο [video]
Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες από την Κίνα με ένα σκυλί να πέφτει θύμα της απάνθρωπης συμπεριφοράς του αφεντικού του.

Οι εικόνες προκαλούν ντροπή: ο ιδιοκτήτης του μικρόσωμου σκύλου το έχει δέσει στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του και το τραβάει στο δρόμο. Μάλιστα στο βίντεο καταγράφεται η στιγμή που ο ασυνείδητος άνδρας πατάει γκάζι με το άτυχο σκυλί να προσπαθεί να τρέξει για να ζήσει.

Ο αναίσθητος οδηγός, μάλιστα, θα συνέχιζε να ταλαιπωρεί για πολύ περισσότερη ώρα το αβοήθητο τετράποδο αν δεν τον σταματούσαν περαστικοί που τον υποχρέωσαν να ακινητοποιήσει το SUV του. Ορισμένοι, δε, δεν δίστασαν να τον κατεβάσουν από το αυτοκίνητο και να τον γρονθοκοπήσουν «τιμωρόντας» τον για τη συμπεριφορά του. Χρειάστηκε, μάλιστα, να παρέμβει η αστυνομία προκειμένου να μην εκτραχυνθεί ακόμα περισσότερο η κατάσταση.

Δυστυχώς, όμως, η προσπάθεια των περαστικών δεν αποδείχθηκε αρκετή για το άτυχο σκυλί το οποίο τελικά έχασε τη ζωή του λόγω της αιμορραγίας που προκλήθηκε από την απάνθρωπη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του.

Δείτε το βίντεο :
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ