2016-08-02 13:31:04
Φωτογραφία για Γυρνάει στους δρόμους, προσπαθώντας να εξασφαλίσει χρήματα για να σώσει την άρρωστη θετή μητέρα του και είναι μόλις 12 χρονών!
Σε αντίθεση με τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας του που περνούν το καλοκαίρι τους σε διακοπές με τους φίλους τους, αυτό το 12χρονο αγόρι στην Κίνα, περιπλανιέται στη ζέστη, στους 40 βαθμούς Κελσίου μαζεύοντας σκουπίδια στην προσπάθειά του να βρει κάτι χρήσιμο.

Με τα λίγα χρήματα που βγάζει, ο Wang Zheng ελπίζει να μπορέσει η θετή του μητέρα να κάνει τη θεραπεία για τη λευχαιμία, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα. Ωστόσο μοιάζει να είναι μια πολύ δύσκολη αποστολή για το μικρό αγόρι από την επαρχία Henan της Κίνας που πουλάει ό,τι χρήσιμο βρει στα απορρίμματα για λίγα χρήματα. Ο μικρός μαθητής ζει με τον πατέρα του και τη θετή του μητέρα από τότε που οι γονείς του χώρισαν. Ο πατέρας του εργάζεται στην πόλη μακριά από το αγροτικό τους σπίτι. Όταν η γιαγιά του Wang Zheng αρρώστησε, η οικογένεια χρησιμοποίησε όλα τα μετρητά της για τη θεραπεία της.

Και ενώ ο πατέρας του εργαζόταν για να βγάλει περισσότερα χρήματα για την οικογένεια, ο Wang μεγάλωνε με τον παππού του, μέχρι να έρθει στο σπίτι η θετή του μητέρα
. Από την αρχή ο μικρός μαθητής τα πήγαινε πολύ καλά με τη θετή του μητέρα και απολάμβανε τη συντροφιά της. Όμως η ατυχία χτύπησε την οικογένεια και εκείνη διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία, μια σοβαρή μορφή καρκίνου. Όπως τους ανακοίνωσαν οι γιατροί, η θεραπεία απαιτεί πολλά χρήματα τα οποία η οικογένεια θα δυσκολευόταν πολύ να βρει. Επιπλέον ο πατέρας του 12χρονου έχασε το δεξί του χέρι σε εργατικό ατύχημα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορούσε να κάνει πολλές δουλειές.

Τότε, ο μικρός Wang αποφάσισε να πιάσει και ο ίδιος δουλειά και να κάνει ό,τι μπορούσε για τα έξοδα της οικογένειας. Κάθε μέρα περιφέρεται στους κάδους και ψάχνει να βρει κάτι που θα μπορούσε να πουληθεί. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail, φαίνεται η συγκινητική του προσπάθεια καθώς γυρνάει με μια ταμπέλα που γράφει «Βοηθήστε τη θετή μητέρα μου, σώστε το σπίτι μου». Παρά το γεγονός ότι κερδίζει πολύ λίγα, πάντως, ο ίδιος είναι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρει.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ