2016-08-02 16:55:07
Φωτογραφία για Φθιώτιδα: Πως οι απατεώνες ξεγέλασαν τη γιαγιά και της πήραν τα χρήματα
Αν δείτε ένα μαύρο Opel Vectra με ένα ή δυο ζευγάρια, οι οποίοι το "παίζουν" υπάλληλοι της ΔΕΗ, ενημερώστε αμέσως την αστυνομία.

Η ώρα ήταν 10:00΄ το πρωί όταν το αυτοκίνητο με τα δυο ζευγάρια σταμάτησε έξω από το σπίτι μιας ηλικιωμένης στην Αγία Τριάδα Μώλου. Το ένα ζευγάρι κατέβηκε και μπήκε στο σπίτι της γιαγιάς, λέγοντας ότι είναι υπάλληλοι της ΔΕΗ και ότι πρέπει να ελέγξουν τον πίνακα.

Η καλοκάγαθη γυναίκα τους έβαλε στο σπίτι και ούτε που της πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να είναι απατεώνες. «Γιαγιά επειδή έχουν καταστραφεί οι ασφάλειες και πρέπει να τις αλλάξουμε υπάρχει περίπτωση να καούν και τα χρήματα από το ρεύμα, πρέπει να τους αλλάξεις θέση να μην κινδυνεύουν....», είπαν στην 80χρονη.

Εκείνη δυστυχώς τους πίστεψε και ότι οικονομίες είχε τις έβαλε σε πιο "ασφαλές" σημείο. Η συνέχεια είναι γνωστή. Στα επόμενα λεπτά με τη μέθοδο της απασχόλησης το ζευγάρι των απατεώνων άρπαξε το κομπόδεμα της γιαγιάς και εξαφανίστηκε.

Για πολλοστή φορά θα υπενθυμίσουμε ότι θα πρέπει να ενημερώσουμε τους ηλικιωμένους γονείς, συγγενείς, γνωστούς να μην εμπιστεύονται οποιονδήποτε τους πλησιάζει με οποιοδήποτε πρόσχημα.

Είναι επίσης σημαντικό αν πέσει στην αντίληψη μας κάτι ύποπτο να ενημερώσουμε αμέσως την Άμεση Δράση (100).
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ