2016-08-03 14:33:03
Φωτογραφία για ΔΕΝ... «ΨΗΝΕΤΑΙ» ΓΙΑ ΡΩΣΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΗΣ
Η Ζενίτ έχει δείξει ενδιαφέρον, η Μπενφίκα ζητάει 20 εκ. ευρώ για να τον δώσει, αλλά ο Ανδρέας Σάμαρης... δεν ξέρει αν θέλει να πει το ναι, αφού, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν εμφανίζεται «ζεστός» να παίξει στη Ρωσία.

Το ενδιαφέρον της Ζενίτ για τον πρώην μέσο του Ολυμπιακού, είναι δεδομένο, με τους Ρώσους να έχουν καταθέσει πρόταση 15 εκ. ευρώ για την απόκτηση του διεθνή ποδοσφαιριστή, όπως έχουμε αναφέρει.

Πάντως, η Μπενφίκα περιμένει πρόταση από 20 εκ. ευρώ και πάνω, ώστε να δώσει το «οκ» για την παραχώρηση του Σάμαρη, που δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές των «αετών».

Όμως, εκτός από τα να τα βρουν Μπενφίκα και Ζενίτ, υπάρχει και η... διάθεση του παίκτη για το αν θέλει ή όχι να αγωνιστεί στη Ρωσία. Σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ, ο Σάμαρης δεν είναι «ζεστός» να συνεχίσει στο ρωσικό πρωτάθλημα, αφού θα ήθελε να βρει ομάδα σε ένα μεγαλύτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Τίποτα ωστόσο δεν είναι ακόμα δεδομένο, αφού ο παίκτης της Μπενφίκα μπορεί να δεχθεί μια τέτοια πρόταση από τη Ζενίτ που δεν θα μπορεί να πει εύκολα... «όχι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ