2016-08-03 15:10:12
Φωτογραφία για Γ.Ν. Τρικάλων: Υπογραφή συμβάσεων με εντολή αν. υπουργού μπροστά στις κάμερες [video]
Με έγγραφο-εντολή του αν. Υπουργού κ. Παύλου Πολάκη, που εστάλει χθες το πρωί στο Νοσοκομείο Τρικάλων, άμεσα προσχώρησαν οι διαδικασίες πρόσληψης με υπογραφές των ατομικών συμβάσεων που λήγουν στις 31-12-2017, όλων των καθαριστριών (39 σύνολο) και μάλιστα μπροστά στις κάμερες του trikalaola.gr και της ΕΡΤ που κάλυψαν αποκλειστικά το γεγονός (δείτε τα πλάνα και τις δηλώσεις στο βίντεο).

Το πρωί είχε δημιουργηθεί νέο θερμό επεισόδιο αντιπαράθεσης μεταξύ του διοικητή κ. Δημήτρη Παρθένη και της υπεύθυνης του ιδιωτικού συνεργείου καθαρισμού, στο χώρο που είχε παραχωρηθεί για τη στέγαση του προσωπικού και την αποθήκευση των υλικών καθαρισμού, καθώς αλλάχθηκαν οι κλειδαριές με εντολή του κ. Παρθένη και κλήθηκε για μια ακόμη μια φορά η Αστυνομία.

Τελικά μετά, βρέθηκε άλλος χώρος για να εξυπηρετηθεί το ιδιωτικό συνεργείο και τα πνεύματα κατευνάστηκαν (δείτε τη συζήτηση στο βίντεο).


Κλήση για απολογία ως κατηγορούμενος για παραβίαση δικαστικής απόφασης, επιδόθηκε από τα Αστυνομικά όργανα την ώρα του ρεπορτάζ και στον ίδιο τον κ. Παρθένη, καθώς και στους, Υποδιοικητή και την Διευθύντρια του Νοσοκομείου.

Αφού είχαν γίνει οι προσαγωγές το βράδυ της Κυριακής (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), μετά ενημερώθηκε το Νοσοκομείο με έγγραφο (τη Δευτέρα το πρωί) σύμφωνα με τον κ. Παρθένη για την προσωρινή διαταγή.

Παρανόμως συνελήφθησαν λέει στην κάμερα ο κ. Παρθένης και κανονικά θα έπρεπε να συλληφθούν και τα ίδια τα Αστυνομικά όργανα και οι υπεύθυνοι που έκαναν τις προσαγωγές Η σύμβαση με το ιδιωτικό συνεργείο καθαρισμού είχε λήξει και μετά υπήρχαν σιωπηρές παρατάσεις, σύμφωνα με τα έγγραφα του νοσοκομείου που παρουσίασε μπροστά στις κάμερες ο κ. Παρθένης, ενώ μία άλλη προσπάθεια συμφωνίας κατέληξε άγονη, καθώς ο εργολάβος καθαρισμού δεν έδωσε καλύτερη συμφέρουσα προσφορά για το Νοσοκομείο.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ