2016-08-03 16:30:41
Φωτογραφία για ΑΥΞΑΝΕΙ Ο ΡΥΘΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ (PHOTOS)
Στα... δύσκολα εισήλθαν από την Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές της Κ-20 και της Κ-17 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού που προετοιμάζονται στα Χάνια του Πηλίου. Οι δυο ομάδες μετά από την... χαλαρή πρώτη ημέρα η οποία περιελάμβανε και ταξίδι από την Τετάρτη αύξησαν το ρυθμό προπόνησης και θα συνεχίσουν έτσι έως την τελευταία ημέρα παραμονής τους (12/8) στα Χάνια.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης και ταχυδύναμης αλλά και ασκήσεις αερόβιας αντοχής. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και όλοι οι ποδοσφαιριστές ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των προπονητών και των γυμναστών τους. Επιπλέον η Κ-20 η οποία είναι και πιο ... μπροστά στο πρόγραμμα αφού ξεκίνησε δυο εβδομάδες νωρίτερα την προετοιμασία της έκανε και πολλά παιχνίδια τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια.

​Οι ώρες προπόνησης είναι πολλές αλλά όλοι δουλεύουν προσηλωμένοι στο στόχο τους που είναι να ξεχωρίσουν στις ομάδες τους και να "χτίσουν" ένα λαμπρό μέλλον
. Οι προπονητές των ομάδων στις ομιλίες τους προς τους παίκτες στις πρώτες προπονήσεις τονίζουν χαρακτηριστικά: "Είμαστε ομάδα αλλά πρέπει ο καθένας να βάζει υψηλούς στόχους και να δουλεύει κάθε ημέρα και πιο πολύ. Καμιά φορά δεν φτάνει να δίνει κάποιος το 100%. Θέλει και πιο πάνω. Πρέπει ο καθένας από εσάς να καταλάβει σε πια ομάδα είναι και τι απαιτήσεις υπάρχουν".

Οι ποδοσφαιριστές έχουν φυσικά και την πισίνα τους για χαλάρωμα και για αποκατάσταση την οποία έχουν αναλάβει οι φυσιοθεραπευτές των ομάδων.

Οι συνθήκες στα Χάνια είναι εξαιρετικές για την προετοιμασία και όλοι οι ποδοσφαιριστές σκέφτονται την προπόνηση και την πρόοδο τους. Φυσικά υπάρχουν και στιγμές χαλάρωσης ειδικά μετά από το γεύμα και το δείπνο οι οποίες βοηθούν τα παιδιά να έρθουν πιο κοντά και να ενσωματωθούν ειδικά οι νέοι παίκτες στις ομάδες. ​
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ