2016-08-03 16:45:18
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ Κ20 ΚΑΙ Κ17 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Στα πανέμορφα Χάνια του Πηλίου βρίσκονται από το μεσημέρι της Τρίτης οι ομάδες Κ-20 και Κ-17 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού προκειμένου να πραγματοποιήσουν έως τις 12 Αυγούστου ​ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Οι ποδοσφαιριστές μετά από ένα πολύωρο ταξίδι έφαγαν και από την Τετάρτη θα εισέλθουν δυνατά στις προπονήσεις. Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας περιελάμβανε και χαλάρωμα αλλά και ομιλίες από τους προπονητές για τη νέα χρονιά και τους κανόνες που θα πρέπει ν' ακολουθούν όλοι στην προετοιμασία στο Πήλιο. Συνολικά για τις δυο ομάδες έχουν "ανέβει" στο "Βουνό των Κενταύρων" 60 ποδοσφαιριστές.

Στο Πήλιο είναι φυσικά και ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Θόδωρος Ελευθεριάδης αλλά και οι προπονητές των ομάδων μαζί με πολυάριθμο επιτελείο.

Φιλικό με ΑΕΛ

Την τελευταία ημέρα (12/8) της προετοιμασίας στο Πήλιο η Κ-20 θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη της ΑΕΛ στη Λάρισα. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα θα παίξει άλλα δυο φιλικά στην διάρκεια της παραμονής της στα Χάνια ενώ η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη (Κ-17) θα δώσει και εκείνη δυο αγώνες, τους πρώτους της για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ