2016-08-04 12:11:30
Φωτογραφία για Γιάννενα: 32χρονος μπήκε και έκλεψε λαχεία που κέρδιζαν αλλά...
Συνελήφθη 32χρονος στα Ιωάννινα, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και κατοχή ναρκωτικών

-Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις διαρρήξεων σε πρακτορεία ΟΠΑΠ και μία κλοπή δικύκλου

Συνελήφθη, χθες (03.08.2016) το μεσημέρι στο πλαίσιο συντονισμένης έρευνας αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, 32χρονος , κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ,, ο 32χρονος εμπλέκεται σε δύο διαρρήξεις σε πρακτορεία ΟΠΑΠ και σε μία κλοπή δικύκλου, που έγιναν στην πόλη των Ιωαννίνων και συγκεκριμένα:

• Την 30-07-2016 μετά τα μεσάνυχτα, αφούέσπασε  με πέτρες τη τζαμαρία πρακτορείου ΟΠΑΠ, αφαίρεσε από το ταμείο χρηματικό ποσό.

• Την 03-08-2016 μετά τα μεσάνυχτα, αφού έσπασε  με πέτρες τη τζαμαρία πρακτορείου ΟΠΑΠ, αφαίρεσε από το εσωτερικό χρηματικό ποσό και πλήθος στιγμιαίων λαχείων.


• Το βράδυ της 02/03-08-2016, αφαίρεσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο βρέθηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο στην πόλη των Ιωαννίνων.

Ο 32χρονος είχε  για λίγο την τύχη με το μέρος τους αφού  το πρωί της 03-08-2016,  μετέβη σε άλλο  πρακτορείο, όπου επιχείρησε να εξαργυρώσει (45) από τα αφαιρεθέντα στιγμιαία λαχεία, που κέρδιζαν, χωρίς όμως να τα καταφέρει!

Σε  έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 32χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκαπέντε ναρκωτικά χάπια, τα οποία κατείχε χωρίς την απαιτούμενη συνταγή ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων.

Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ