2016-08-04 12:05:59
Φωτογραφία για H Samsung ειρωνεύεται την Apple για τη θύρα ακουστικών [video]
Την Τρίτη, η Samsung έκανε την επίσημη ανακοίνωση του  Samsung Galaxy Note 7 και η επόμενη μεγάλη ανακοίνωση θα είναι από την Apple, τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, για τα οποία όπως κάθε χρόνο έχουν ακουστεί πάρα πολλές φήμες.

Μια από αυτές είναι η αφαίρεση της 3.5 χλστ. υποδοχής ακουστικών και ότι θα κυκλοφορήσει ασύρματα ή Lightning ακουστικά. Αν και τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο, κατά την παρουσίαση του Samsung Galaxy Note 7 η Samsung δεν θα μπορούσε να μην κάνει μια μικρή αναφορά στην «αγαπημένη» της Apple.

Για την ακρίβεια ο Justin Denison, marketing της Samsung, ανέβηκε στη σκηνή και μιλώντας για το Samsung Galaxy Note 7 είπε «Want to know what else it comes with? An audio jack. I’m just saying». Προφανώς πρόκειται για χιούμορ, το οποίο απευθύνεται στην Apple, κάτι που αντιλήφθηκε και το κοινό που δεν μπορούσε να μην γελάσει.

Αν θεωρούμε ότι ο σαρκασμός έχει αποδέκτη την Apple και αν τα iPhone 7 δεν έχουν τελικά την υποδοχή ακουστικών, δεν θα είναι τα πρώτα κινητά της αγοράς. Ήδη έχουμε δει τo LeEco Le Max 2 χωρίς υποδοχή ακουστικών, το Moto Z και το Oppo R5 από το 2014.

Το ερώτημα είναι αν τελικά θα προχωρήσει η Apple στην αφαίρεση της υποδοχής 3.5 jack θα ακολουθήσουν και άλλοι κατασκευαστές; Αν ναι, πόσοι θα είναι;

Τέλος, για να μην αφήσω χωρίς απάντηση τον “αγαπητό” Justim Denison, θα του πω το εξής: Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια!
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ