2016-08-04 14:44:38
Φωτογραφία για Οι υποκριτές Έλληνες πολιτικοί χωρίστηκαν σε εκκλησιολάτρες και εκκλησιομάχους
Μια νέα περίοδο εκκλησιομαχίας διανύουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα Με αφορμή τις επιθέσεις σε ναούς αλλά και την ψήφιση της ρύθμισης για το τζαμί στο Βοτανικό οι πολιτικοί ταγοί αυτού του τόπου χωρίστηκαν σε δύο στρατόπεδα: στους εκκλησιομάχους ψευτοπροοδευτικούς και στους εκκλησιολάτρες ψευτοθεοσεβούμενους.

Από τη μία οι κυβερνώντες με την πάγια τακτική του αποπροσανατολισμού βάλλουν παντοιοτρόπως κατά της Εκκλησίας είτε ορεγόμενοι διαχωρισμό Εκκλησίας-Κράτους δια της αναθεωρήσεως του Συντάγματος, είτε σφυρίζοντας αδιάφορα για τους μπαχαλάκηδες που εισβάλλουν σε εκκλησίες ή βεβηλώνουν ναούς, είτε μέσω ανεκδιήγητων δηλώσεων τύπου Κυρίτση για την "Εκκλησία καταληψία" Από την άλλη οι... Φαρισαίοι υποκριταί του Καμμένου και της Χρυσής Αυγής που καταψήφισαν την κατασκευή του τζαμιού στο Βοτανικό. Είναι οι ίδιοι που θυμούνται την Εκκλησία μονάχα όταν είναι για τα ψηφουλάκια που αυτή κουβαλαέι πίσω της. Τότε θυμούνται να το παίξουν θεοσεβούμενοι. Αλλά και η ΝΔουλα του Κούλη. Βρήκε πεδίον δόξης λαμπρόν να επιτεθεί στον πρωθυπουργό για τις επιδρομές στους ναούς.


Κόπτεται η ΝΔ για τους ναούς. Η ΝΔ που ότι αντιεκκλησιαστικό νομοθέτημα έχει έρθει στη Βουλή τα τελευταία χρόνια, αν δεν το έχει φέρει η ίδια, το έχει ψηφίσει δαγκωτό!

Κι έχει πάρει σβάρνα και ο Κυριάκος τις εκκλησιές... Μέχρι στο στο Ιερό Προσκύνημα του Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου πήγε αγκαζέ με τον ανηψιό Περιφερειάρχη...

Αλλά και οι ψευτοπροοδευτικοί δεν τα έχουν λιγότερο χαμένα! Έχουν μπλεχτεί αν πρέπει να υπερασπιστούν ή όχι τις καταλήψεις με την μόνιμη ψυχολογία των Δρ. Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ ανάμεσα σε κυβέρνηση και κόμμα, ανάμεσα σε δήθεν αριστερή συνείδηση και εξουσιαστική υποχρέωση. Αλήθεια μιας και κάποιοι Συριζοϋποκριτές διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους υπέρ των καταλήψεων γιατί δεν βρήκαν να πουν μια καλή κουβέντα και για την κατάληψη στο χώρο που θα γίνει το τζαμί με στόχο την αποφυγή του;

Από κοντά και οι....νεκροί που αναστήθηκαν. Είδαμε ανακοινώσεις θρησκευτικού περιεχομένου μέχρι από τους ανύπαρκτους της ΔΗΜ.ΑΡ. και των Οικολόγων Πρασίνων.

Πουλάει στο πολιτικό ρίνγκ το εκκλησιαστικό ζήτημα! Πουλάει για τους κάθε λογής πολιτικά πουλημένους...
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ