2016-08-04 19:33:08
Φωτογραφία για Πετάχτηκε πάλι σαν …Καρλ Μπιλντ το όνειδος της Σουηδίας
Τα έχουμε πει πολλές φορές για το πολιτικό αυτό υποκείμενο εκ Σουηδίας, τον Καρλ Μπιλντ, τον οποίο οι συμπατριώτες του δεν δείχνουν να τον εκτιμούν πλέον και πολύ, ο οποίος δεν έχασε ευκαιρία και όπως μας έχει συνηθίσει, έσπευσε να κατηγορήσει την Ευρώπη που δεν έσπευσε στην Άγκυρα να συγχαρεί τον Ερντογάν και να τον στηρίξει, αφού εκπροσωπεί τη συνταγματική τάξη!

Ο ίδιος απίστευτος τύπους υιοθέτησε την κριτική από Τούρκους κυβερνητικούς, λέγοντας ότι αν είχε επικρατήσει το πραξικόπημα όλα θα ήταν μια χαρά όπως έγινε και με την περίπτωση της Αιγύπτου, ενώ σπεύδει να χαρακτηρίσει ντροπή για την Ευρώπη το ότι ο πρώτος ξένος ηγέτης που θα συναντηθεί με τον Ερντογάν θα είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν!

Ο Καρλ Μπιλντ, αυτός ο υπερφίαλος… φελλός της διεθνούς πολιτικής, με χαρακτηριστικό το μίσος για καθετί ελληνικό (πήγε κι έγινε και κολλητός του Γκρουέφσκι), τον οποίο είχε ξεμπροστιάσει μέχρι και ο σουηδικός Τύπος για τις σχέσεις του με την Τουρκία και κάτι έλεγε για ιδιοτελή κίνητρα πίσω από αυτές -Καρλ διόρθωσέ μας- όταν το Κοινοβούλιο της χώρας ασχολήθηκε με τη γενοκτονία των Αρμενίων και ο γελοίος αυτός φυσικά παρενέβη, πάλι . Ούτε τα προσχήματα δεν τηρεί.


Ο ίδιος αληταράς είχε βρίσει σκαιότατα τον τότε υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, Δημήτρη Δρούτσα, επειδή του είχε μπλοκάρει το άνοιγμα ενταξιακών κεφαλαίων με την Τουρκία (μαζί με τον Βρετανό Μίλιμπαντ και τους δυο είναι σπίτια τους πλέον)! Κι όλα αυτά μέσα στο Συμβούλιο γενικών Υποθέσεων. Ψέματα είναι ρε αχώνευτε μισθοφόρε, όνειδος της Σουηδίας; Ή μήπως να ψάξουμε παραπάνω τα σούρτα-φέρτα με τα κατεχόμενα;

Κι επειδή αυτός ο ανήθικος πολιτικός παριστάνει τον δημοκράτη και κόπτεται για το πραξικόπημα κατά του Ερντογάν μη βρίσκοντας τίποτε να του καταλογίσει, κάνει το ακριβώς αντίθετο για το Κυπριακό, όπου δεν είδε ποτέ και πουθενά εισβολή, ούτε κατοχή.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ