2016-08-05 09:46:48
Φωτογραφία για Άθλιες συνθήκες για τους αστυνομικούς στα Τρίκαλα [photo]
Άθλιες συνθήκες (... σε ένα ξύλινο σπιτάκι με... τσίγκινη στέγη!) για τους Τρικαλινούς αστυνομικούς που υποχρεούνται να φρουρούν το κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στο παλιό «Ατλάντικ».

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr  δεν ελήφθη από κανέναν μέριμνα γι’ αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι εκτελούν την υπηρεσία τους εκεί, στην καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 40 βαθμούς Κελσίου τις τελευταίες μέρες (... υπό σκιάν!). Το σπιτάκι είναι εκτεθειμένο όλη μέρα μέσα στον ήλιο. Κι αν οι αστυνομικοί φρόντισαν και βρήκαν να βάλουν ένα airconditionαυτό... δεν μπορεί να δουλέψει, γιατί δεν συνδέεται με ρεύμα και κανείς δεν δείχνει πρόθυμος να «τραβήξει παροχή» ως εκεί, ούτε ο Στρατός που έχει το γενικό πρόσταγμα, ούτε ο Δήμος.

Και μένουν οι αστυνομικοί να λιώνουν μέσα στο κατακαλόκαιρο... «Είναι απαράδεκτο και εξοργιστικό αυτό που συμβαίνει» λέει στο trikalavoice.gr  ο γραμματέας των Αστυνομικών Υπαλλήλων των Τρικάλων, Αχιλλέας Γρηγορίου «με τους συναδέλφους που εκτελούν καθημερινά υπηρεσία στο κέντρο φιλοξενίας να δοκιμάζονται καθημερινά
. Δαπανήθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για τη δημιουργία του κέντρου φιλοξενίας και να έχουν οι ταλαιπωρημένοι άνθρωποι του πολέμου μια αξιοπρεπή φιλοξενία. Δεν μπορεί την ίδια ώρα για τους αστυνομικούς να μην νοιάζονται. Είναι απάνθρωπο να αφήνουν τους συναδέλφους μας να λιώνουν κυριολεκτικά κάτω από τον ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες που όλοι ξέρουμε ότι επικρατούν στον Θεσσαλικό κάμπο αυτή την εποχή. Ζητούμε παρέμβαση τώρα, να διατεθεί άμεσα ένας κανονικός οικίσκος για τους αστυνομικούς, για να μπορέσουμε να αποδώσουμε στη δουλειά μας. Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση...».

ΑΞΙΖΕΙ:  Η φωτογραφία του trikalavoice.gr  είναι από το σπιτάκι των αστυνομικών. Τραγωδία...
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ