2016-08-05 17:16:39
Φωτογραφία για ΦΕΡΝΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ... ΝΟΤΙΓΧΑΜ; *ΒΙΝΤΕΟ*
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του 28χρονου κεντρικού αμυντικού της Νότιγχαμ, Μάικλ Μάνσιεν.

Όπως αναφέρουν οι Άγγλοι, ο Ολυμπιακός θέλει να... φρεσκάρει την ομάδα μετά τον αποκλεισμό του από το Champions League και εξετάζει πολύ έντονα την περίπτωση του Άγγλου στόπερ, ο οποίος έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Νότιγχαμ!

Ο Μάνσιεν είναι παιδί των ακαδημιών της Τσέλσι η οποία τον έδωσε δύο φορές δανεικό σε Κ.Π.Ρ (2006-08) και Γουλβς (2008-11), ενώ για άλλα τρία χρόνια (2011-2014) αγωνίστηκε στο Αμβούργο, όπου τον πήγε ο τέως τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Φρανκ Άρνεσεν.

Από το 2014 ανήκει στην Νότιγχαμ Φόρεστ, όπου τις δύο τελευταίες χρονιές ήταν βασικότατος (36 και 31 συμμετοχές αντίστοιχα) στον μαραθώνιο της Championship.

O 28χρονος Άγγλος αμυντικός είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές των «λιονταριών» και όπως αναφέρει το αγγλικό δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός... πιέζει την Νότιγχαμ ώστε να δεχθεί να του παραχωρήσει τον Μάνσιεν, πριν αυτός ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Φόρεστ!


Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το SDNA, το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μάνσιεν είναι πέρα για πέρα αληθινό, ωστόσο εμπόδιο αυτή τη στιγμή είναι οι υψηλές απολαβές του στην Αγγλία, όπου αμείβεται με 120.000 λίρες τον χρόνο, ποσό αρκετά σημαντικό. Τόσο η Νότιγχαμ, όσο και ο παίκτης που είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον, δεν δείχνουν να έχουν πρόβλημα να προχωρήσει το deal, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα εξαρτηθεί από την διάθεση του Ολυμπιακού να δώσει αυτά που ο αγγλικός σύλλογος και ο παίκτης ζητάνε.

Δείτε τον εν δράσει:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ