2016-08-06 10:55:07
Φωτογραφία για Aster: Tα πιο φτηνά κινητά Vertu ήρθαν με μόνο 4.200 δολάρια
O κατασκευαστής πολυτελών συσκευών, Vertu, μόλις αποκάλυψε τρία νέα smartphones, με αρχική τιμή τα 4.200 δολάρια. Μπορεί για πολλούς από εμάς αυτά τα χρήματα να φαντάζουν πολλά, αλλά πρόκειται για το φτηνότερο smartphone της συγκεκριμένης εταιρίας.

Πρόκειται για την σειρά Aster της Vertu, γεγονός που σημαίνει ότι τα smartphone διαθέτουν τεχνικά χαρακτηριστικά συσκευών δύο χρόνων. Για παράδειγμα ο επεξεργαστής των συσκευών είναι ο Qualcomm Snapdragon 801 που το πρωτό-συναντήσαμε στο Samsung Galaxy S5, αλλά και τα Adnroid 5.1 Lollipop.

Τα μοναδικά φρέσκια χαρακτηριστικά των συσκευών τα συναντάμε στο εξωτερικό του σχεδιασμό, με το νέο Ιταλικό δέρμα, χειροποίητα ραμμένο στο κινητό. Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τα τρία νέα χρώματα που λανσάρονται.

Όπως αναφέραμε οι παραπάνω συσκευές αποτελούν την πιο οικονομική σειρά της εταιρίας. Στην συλλογή Aster μπορείτε να βρείτε επίσης συσκευή με δέρμα κίτρινου φιδιού στα 7.400 δολάρια ή με δέρμα αλιγάτορα στα 10.100 δολάρια.

Δεν θα αναφερθούμε καθόλου στα τεχνικά χαρακτηριστικά, καθώς αυτά λίγη σημασία έχουν στους αγοραστές συσκευών από την συγκεκριμένη εταιρία.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ