2016-08-06 12:35:11
Φωτογραφία για «ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ» ΤΡΕΙΣ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ... 3ΗΜΕΡΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!
Τρεις με τέσσερις μεταγραφές έχουν σκοπό να ανακοινώσουν στο Ολυμπιακό το προσεχές τριήμερο, αφού πρέπει να δηλωθεί η λίστα για τα προκριματικά του Europa League.

Στο Λιμάνι, πέρα των άλλων, καλούνται να τρέξουν τις εξελίξεις και στα μεταγραφικά μιας και σε τρεις μέρες πρέπει να δηλωθεί η λίστα για τα πλέι οφ του Europa League.

Όπως αναφέρει ο «Γαύρος», οι ερυθρόλευκοι έχουν σκοπό να κινηθούν άμεσα για τρεις με τέσσερις μεταγραφές. Ο Νίκολιτς, ο οποίος έχει γραφτεί και παλιότερα, αρέσει πολύ για την επίθεση. Ο 28χρονος επιθετικός της Λέγκια Βαρσοβίας έχει σκοράρει σε τέσσερα χρόνια στο ουγγρικό πρωτάθλημα με τη Βιντεότον 71 γκολ και πέρυσι με την Λέγκια πέτυχε 28 τέρματα στο πολωνικό πρωτάθλημα.

Ο Τζούτζακ παραμένει στα σχέδια των ερυθρόλευκων, που διαπραγματεύονται με την Μπούρσασπορ τη μεταγραφή του αρχηγού της εθνικής Ουγγαρίας, που παίζει στα αριστερά της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, επαφή υπήρξε με τη Λιόν για το Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος φέρεται να είναι υπό παραχώρηση.

Όπως και να έχει θα πρέπει μέχρι τη Δευτέρα να έχει δηλωθεί η λίστα με τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στα ματς με την Αρούκα και οι θέσεις που κοιτάνε να καλύψουν στον Ολυμπιακό είναι αυτές των φορ, δεξί μπακ, εξτρέμ, στόπερ και ίσως «8άρι», θέση για την οποία έχει ακουστεί ο Φλαμινί, όπως σας έχουμε ενημερώσει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΒΙΤΟΡ ΓΙΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΒΙΤΟΡ ΓΙΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ