2016-08-06 22:33:17
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΑΛΛΑ ΜΕ... ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΣΟΥΑΚΟΥ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!
Η αμερικάνικη ιστοσελίδα «ESPN» αποκαλύπτει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό που θα πάρει ο Ολυμπιακός από τη Γουέστ Χαμ, εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αρτούρ Μασουακού.

Ο Γάλλος μπακ-χαφ, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, βρίσκεται ήδη στην Αγγλία και το Λονδίνο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Γουέστ Χαμ. Εφόσον όλα πάνε καλά και η μετακίνηση του Μασουακού πάρει επίσημη μορφή, ο Ολυμπιακός αναμένεται να εισπράξει κάτι παραπάνω από 7 εκ. ευρώ όπως αναφέρει το «ESPN».

«Ο Ολυμπιακός δίνει μάχη να κρατήσει τους καλύτερους παίκτες του μετά το σοκ του αποκλεισμού από το Champions League την περασμένη εβδομάδα και η Γουέστ Χαμ είναι έτοιμη να τσεκάρει την αποφασιστικότητά του, καταθέτοντας πρόταση 6 εκατ. λιρών (7,1 εκ. ευρώ)», αναφέρεται σε δημοσίευμα της αμερικανικής ιστοσελίδας.

Βέβαια, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα ο Μασουακού αναφέρεται ως ένας από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού, που δεν θέλει να πουλήσει, κάτι που δεν ισχύει αφού οι ερυθρόλευκοι επιθυμούν να παραχωρήσουν τον αριστερό μπακ.

Από τη στιγμή, πάντως, που ο Μασουακού λογικά έχει πάρει άδεια από τον Ολυμπιακό ώστε να βρεθεί στην Αγγλία, μοιάζει πολύ πιθανό και να έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ των πρωταθλητών και της Γουέστ Χαμ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ