2016-08-06 23:10:16
Φωτογραφία για ΣΟΚ για γνωστούς Πατρινούς: Είδαν τον αστυνομικό να πεθαίνει στο διπλανό κρεβάτι
Είδαν τον 34χρονο αστυνομικό Θανάση Τσέπα να εκπνέει μπροστά στα μάτια τους, όντας νοσηλευόμενοι στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας»! Τόσο ο πρώην πολιτευτής της ΝΔ και υποψήφιος Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Τσενές, όσο και ο Διευθυντής της εταιρείας ALFAHELLASSECURITY Βασίλης Διαμαντόπουλος ήσαν παρόντες όταν ο 34χρονος αστυνομικός κατέληξε.

Επρόκειτο για τον αστυνομικό που από τις 17 Ιουλίου έδινε μάχη για τη ζωή του μετά από τροχαίο που είχε με το όχημα του! Οταν στο 3ο χιλιόμετρο της οδού Αμφιλοχίας – Βόνιτσας το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε μεγάλο βάθος.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, υποβλήθηκε σε λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις ενώ νοσηλεύονταν τις τελευταίες ημέρες στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας.  Ενώ τα μηνύματα για την πορεία της υγείας του τις περασμένες ημέρες ήταν αισιόδοξα εντούτοις την Τρίτη στις 12.30 το μεσημέρι και μάλιστα μπροστά στα μάτια των δύο γνωστών νοσηλευομένων κατέληξε από ανακοπή καρδιάς.


Ο άτυχος αρχιφύλακας υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου, καταγόταν από τη Στράτου και ήταν παντρεμένος ενώ πρόσφατα είχε γίνει πατέρας για δεύτερη φορά.

Οι τρεις άνδρες νοσηλεύονταν στον ίδιο θάλαμο, και τίποτα δεν προμήνυε τον θάνατο του αστυνομικού. Τόσο ο κ. Τσενές, όσο και ο κ. Διαμαντόπουλος τραυματίστηκαν μετά από πτώση. Ο πρώτος πέφτοντας από σκάλα και ο δεύτερος ενώ έκανε σκέϊτμπορντ στο σπίτι του.

Μάλιστα για τον κ. Τσενέ, έγινε γνωστή και η περιπέτειά του λόγω έλλειψης ασθενοφόρου. Ενώ εκτελούσε εργασίες στο μεγάλο κατάλυμα που διαχειρίζεται λίγο έξω από την πόλη των Καλαβρύτων, έπεσε από μια σκάλα ύψους 1,5 μέτρου στην προσπάθεια του να τακτοποιήσει κάποιες γλάστρες. Τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε και μεταφερθεί στο νοσοκομείο των Καλαβρύτων.Από εκεί και πέρα ξεκίνησε μια μεγάλη ταλαιπωρία  καθώς δεν υπήρχε ασθενοφόρο να τον μεταφέρει. Το μοναδικό που υπήρχε βρισκόταν σε κάποιο άλλο χωριό εξαιτίας άλλου περιστατικού ενώ στην πορεία έγινε αντιληπτό ότι είχε υποστεί και μηχανική βλάβη. Με παρέμβαση του διευθυντή του νοσοκομείου Λεωνίδα Βασιλόπουλου κλήθηκε η Πυροσβεστική και το απεγκλωβιστικό της όχημα προκειμένου να μεταφέρει τον τραυματία.

Η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε κι έτσι ο Γιώργος Τσενές μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Αιγίου και στη συνέχεια με ιδιωτικό ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» όπου και χειρουργήθηκε!
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ