2016-08-06 23:58:12
Φωτογραφία για Λαμία: Θείος έβγαλε πιστόλι στον ανηψιό λόγω ποτίσματος
Ένα απίστευτο περιστατικό με αστεία αιτία κόντεψε να καταλήξει σε τραγωδία το απόγευμα της Πέμπτης σε χωριό πολύ κοντά στην Λαμία και πιο συγκεκριμένα σε χωριό λίγο πάνω από την ΒΙ.ΠΕ Λαμίας.

Για την ακρίβεια όλα ξεκίνησαν όταν ο 22χρονος ανηψιός πότιζε τα χωράφια της οικογένειας του και ξαφνικά η ροή του νερού διεκόπη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamianow.gr ο θείος του παιδιού έκοψε το νερό προκειμένου να το περάσει στην δική του καλλιέργεια χωρίς καν να ενημερώσει το νέο. Κάπου εκεί ο 22χρονος κατευθύνθηκε στο σπίτι του θείου του προκειμένου να του ζητήσει τον λόγο.

Ο 54χρονος όμως, όχι απλά δεν απολογήθηκε αλλά κινήθηκε με επιθετικό ύψος προς το νεαρό καθυβρίζοντας τον. Ο 22χρονος το συνέχισε και αφού έβρισε επίσης βαριά τον θείο του η κατάσταση ξέφυγε εντελώς. Ο 54χρονος σε κατάσταση αλλοφροσύνης κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητο του και πήρε ένα πιστόλι, παλαιικού τύπου, απειλώντας το νεαρό ότι αν τον ξαναβρίσει με αυτό το ύφος θα του έδινε να… καταλάβει.


Φυσικά το επεισόδιο σταμάτησε εκεί με τον 22χρονο νεαρό να αποχωρεί από αυτό το θερμό τετ-α-τετ αρκετά φοβισμένος. Για τον θείο όμως δεν τέλειωσε εκεί το ζήτημα. Ο νεαρός με το που απομακρύνθηκε κάλεσε την αστυνομία η οποία συνέλαβε τον θείο του οδηγώντας τον στο αυτόφωρο. Συν τις άλλοις κατασχέθηκε και το όπλο με το οποίο είχε απειλήσει νωρίτερα το νεαρό.

Όπως αποδείχτηκε στην πορεία για το πιστόλι που είχε στην κατοχή του ο 54χρονος, δεν είχε άδεια οπλοφορίας. Ο συγκεκριμένος κύριος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για οπλοφορία και οπλοχρησία και όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το lamianow.gr η ποινή που του επιβλήθηκε λόγω λευκού ποινικού μητρώου, ως τώρα, είναι 12 μήνες με αναστολή.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ