2016-08-06 23:53:41
Φωτογραφία για H SAMSUNG το τερμάτισε προσπάθησε να πατεντάρει το APPLE WATCH
Το να αντιγράφεις μερικές όμορφες σχεδιαστικές γραμμές της Apple είναι (μέχρι ένα σημείο) αναμενόμενο, αλλά η Samsung πήγε την αντιγραφή ένα βήμα παραπέρα. Πρόσφατα κατέθεσε πατέντα για μία “Wearable Device”, κοινώς smartwatch.

Το μόνο πρόβλημα με αυτή την πατέντα είναι ότι τα σκίτσα είναι κάπως οικία. Όπως θα δείτε παρακάτω τα σκίτσα αποτελούν απλά φωτογραφίες προϊόντος της Apple.

Οι περισσότερες φωτογραφίες που περιλαμβάνει η συγκεκριμένη πατέντα, έχουν ένα γενικό design ενός smartwatch, αλλά δύο από αυτά είναι καθαρά αντιγραφή του Apple Watch.

Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπεται το “Figure 10” που περιλαμβάνεται στην πατέντα της Samsung, ενώ στην παρακάτω φωτογραφία μπορούμε να διακρίνουμε ένα διαφημιστικό poster της Apple από τον Σεπτέμβριο του 2014. Οι δύο φωτογραφίες θα λέγαμε ότι μοιάζουν αισθητά.

Η πατέντα της Samsung ουσιαστικά εστιάζει σε μία “νέα” μέθοδο η οποία μας επιτρέπει να αλλάζουμε εύκολα λουράκια στο smartwatch μας. Όπως αναφέραμε όμως, αυτή η μέθοδος δεν είναι καθόλου νέα, καθώς ουσιαστικά πρόκειται για τον τρόπο που έχει χρησιμοποιήσει η Apple στο Apple Watch.


Σίγουρα ο πρόεδρος της Samsung δεν θα είναι ιδιαίτερα χαρούμενος διότι η εταιρία προσπαθεί μετά από χρόνια να αποφύγει την ρετσινιά ότι αντέγραψε την Apple, στο πρώτο της iPhone. Φυσικά είναι πασιφανές ότι στις τελευταίες γενιές συσκευών της, έχει υιοθετήσει την δική της μοναδική σχεδιαστική γραμμή.

Δεν έχει γίνει ξεκάθαρο προς το παρόν, το πως έφτασαν τα παραπάνω σκίτσα να συμπεριληφθούν στην πατέντα της Samsung. Προφανώς κάτι έγινε λάθος και το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποιος θα απολυθεί! Στα παραπάνω σκίτσα δεν φαίνεται απλά το Apple Watch, αλλά και όλες οι λεπτομέρειες με μεγάλη ακρίβεια. Αν είστε κάπως δύσπιστοι, όπως εμάς εδώ το thenerd.gr και θέλετε να δείτε με τα ίδια σας τα μάτια την κατάθεση της πατέντας, πατήστε εδώ.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ