2016-08-08 10:38:14
Φωτογραφία για ΘΕΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ... ΖΗΤΗΣΕ ΔΙΟΡΙΑ Ο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ!
Ανοιχτό παραμένει το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό με τον Λεονάρντο να φέρεται να ζητάει... διορία κάποιων ωρών για να απαντήσει την ώρα που στο Λιμάνι εξετάζουν και άλλες λύσεις.

Ο Λεονάρντο ο οποίος τις τελευταίες ώρες πρόβαλε ως... πρώτο φαβορί για τον ερυθρόλευκο πάγκο, παρουσιάζεται σε πρώτη φάση θετικός για το πρότζεκτ του να αναλάβει τον Ολυμπιακό, αλλά ζήτησε διορία 48 ωρών προκειμένου να απαντήσει οριστικά στον πρωταθλητή Ελλάδας\.

Δημοσιεύματα από την Βραζιλία αναφέρουν πως ο Λεονάρντο βρέθηκε στην Ελλάδα και συζήτησε από κοντά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως σας έχουμε ενημερώσει. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός άκουσε την πρόταση του ισχυρού άνδρα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ αλλά δεν θέλησε να απαντήσει αμέσως και ζήτησε... μερικές μέρες διορία.

Από την πλευρά τους οι Ιταλοί συμπληρώνουν πως υπάρχει και σχετική επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος των ερυθρόλευκων και των συζητήσεων.

Βέβαια ο Ολυμπιακός... "καίγεται" να βρει λύση όσο το δυνατόν γρηγορότερα και δεν αποκλείεται οι ερυθρόλευκοι να έχουν και άλλες λύσεις στα χέρια τους από το εξωτερικό μεταξύ των οποίων και ο Πορτογάλος Μπέντο, όπως έχουμε αναφέρει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ