2016-08-08 15:54:59
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ από το σημείο που βρέθηκαν νεκροί πατέρας και κόρη στην Ηλεία [video]
Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση πατέρα - κόρης, οι οποίοι αναζητούνταν για περισσότερες από είκοσι μέρες, από τους οικείους τους και τις αστυνομικές αρχές.

Ο 68χρόνος πατέρας και η 44χρονη κόρη, Κωνσταντίνος και Ελένη Λοϊζίδου, εντοπίστηκαν νεκροί, στη θέση Κασταράκι Μπορσίου του δήμου Ανδραβίδας, στην Ηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, βρέθηκαν σε εγκαταλελειμμένο χωράφι, σε προχωρημένη αποσύνθεση. Περισσότερες απαντήσεις αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, η οποία διενεργήθη από την ιατροδικαστή, Αγγελική Τζιόλα. Για την ώρα, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για θάνατο από παθολογικά αίτια, με πιθανότερο αίτιο την εξάντληση.

Τον άνδρα και τη γυναίκα βρήκε ο ιδιοκτήτης του χωραφιού. Η σορός του άνδρα βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ της γυναίκας περίπου 400 μέτρα μακριά. Το σημείο που βρέθηκε το όχημα είναι σε δύσβατη περιοχή, μέσα σε μη καλλιεργήσιμη γεωργική έκταση και σε μεγάλη απόσταση από τον κοντινότερο χωματόδρομο, ενώ απέχει περίπου 40 χιλιόμετρα από το σημείο εξαφάνισής τους.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας, την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου και το Αστυνομικό Τμήμα Λεχαινών για τη διακρίβωση των συνθηκών θανάτου των δύο ημεδαπών.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ