2016-08-09 12:17:11
Φωτογραφία για ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ20 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας στα Χάνια του Πηλίου η Κ-20 του Ολυμπιακού επικράτησε με 2-1 του Ατρόμητου Παλαμά. Ο Ολυμπιακός βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν και πάλι καλός, πήρε τη νίκη, και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα γκολ.

Το 0-1 σημείωσε στο 4’ ο Χατζηρίζος με ωραία ατομική ενέργεια και έως τη λήξη του ημιχρόνου όσο και εάν προσπάθησε ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πετύχει γκολ. Με την έναρξη όμως του 2ου ημιχρόνου, στο 48’, ο Γιάννης Βάρκας με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα (1-1). Στο 66’ ο Σταύρος Κουγιός εκτελεί πάλι απευθείας φάουλ αλλά ο τερματοφύλακας αποκρούει την μπάλα ενώ στο 68’ ο Γιώργος Ξενιτίδης πιάνει ωραίο σουτ αλλά ο τερματοφύλακας στέλνει την μπάλα κόρνερ.

Στο 72’ ο Αντωνόπουλος χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 2-1 και τελικά στο 83’ ο Στάθης Λάμπρου με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή σημειώνει το 2ο γκολ του Ολυμπιακού
. «Τα φιλικά γίνονται για να βλέπουμε τα θετικά και τα αρνητικά της ομάδας και των παικτών. Κάθε παιχνίδι είναι ένα τεστ για όλα τα παιδιά και πρέπει να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Η προετοιμασία προχωράει και οι απαιτήσεις συνεχώς αυξάνουν», σημείωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας.

Η αρχική σύνθεση του Ολυμπιακού: Σκαφίδας, Μπέτσας, Λάμπρου, Γιανναράκης, Χατζηχρήστου, Πανάγου, Αγγελόπουλος, Βάρκας, Τσιλίκης, Χατζηιωαννίδης, Κηπουρός. Στη συνέχεια έπαιξαν και οι: Αμπάρα, Αγιώτης, Ξενιτίδης, Αντωνόπουλος, Πέιος , Τασoυλής, Κουγιός. Προπονητής: Βασίλης Βούζας

Η αρχική σύνθεση του Ατρόμητου Παλαμά: Γούπος, Παπαγεωργίου, Κουτσόπουλος, Κολιός, Φλώρος, Βαγγελάκος, Κόκκινος Σ., Ζάγκος, Παπαχρήστος, Χατζηρίζος, Γελαλής. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Τρούκης, Μετούσι, Καραμπίνας, Κολιός, Αδάμος Π, Γελαλής, Κόκκινος Σ, Καράβας, Τσιρογιάννης, Παραθύρας, Αδάμος Γ, Δασκαλόπουλος, Κόκκινος Α., Παπαντίνας. Προπονητής: Τάσος Μπεριτζάς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ