2016-08-10 09:23:27
Φωτογραφία για Κρήτη: Ακόμα ψάχνουν τους ληστές που έκλεψαν τον επιχειρηματία
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες των ανδρών της Ασφάλειας Ηρακλείου σχετικά με τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της ληστείας, που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε βάρος του 74χρονου επιχειρηματία, που δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού.

Οι αστυνομικοί, που χειρίζονται την υπόθεση, προσπαθούν να συλλέξουν όσο περισσότερα στοιχεία μπορούν, είτε από αυτόπτες μάρτυρες, είτε από το υλικό καμερών ασφαλείας, οι οποίες μπορεί να κατέγραψαν τις κινήσεις των δραστών στην περιοχή.

Πάντως οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να έχουν στη διάθεση τους, είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε αυτές τις περιπτώσεις, καθώς μετά την κατάλληλη αξιοποίηση, μπορεί να οδηγήσει σε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, στρέφοντας τις έρευνες τους προς όλες τις κατευθύνσεις, προκειμένου να φτάσουν στην ταυτότητα των δραστών.

Την ίδια ώρα ο 74χρονος επιχειρηματίας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, χωρίς να διατρέχει κάποιο κίνδυνο η ζωή του, αλλά φανερά σοκαρισμένος.


Υπενθυμίζεται ότι ο επιχειρηματίας, επιστρέφοντας το βράδυ της Δευτέρας μαζί με την κόρη του στο σπίτι του στην περιοχή της Ανάληψης στο Ηράκλειο, δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα, που είχαν καλύψει τα πρόσωπα τους, αρπάζοντας του τις εισπράξεις της επιχείρησης του, περίπου 30.000 ευρώ.

Οι δράστες χτύπησαν τον 74χρονο σε όλο του το σώμα, αλλά κυρίως στο κεφάλι και μόλις πήραν την τσάντα με τα χρήματα, έγιναν καπνός. Έντρομη η κόρη του άρχισε να καλεί σε βοήθεια, βλέποντας τον πατέρα της να βρίσκεται αιμόφυρτος στο έδαφος.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ