2012-05-16 14:57:32
Φωτογραφία για Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
Ολοκληρώθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, για να σχηματισθεί υπηρεσιακή κυβέρνηση. 

Ο Παναγιώτης Πικραμμένος, πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, θα είναι ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός, ενώ η ημερομηνία των εκλογών κλείδωσε για τις 17 Ιουνίου.

 Ο κ. Πικραμμένος,κατά δημοσιογραφικές πληροφορίες έχει έτοιμα 12 με 13 ονόματα υπηρεσιακών υπουργών για να μπορέσει η χώρα να πάει με ασφάλεια στις εκλογές, με ένα ολιγομελές πολιτικό σχήμα.

 Η Αλέκα Παπαρήγα εξερχόμενη του Προεδρικού Μεγάρου δήλωσε ότι η κυβέρνηση αυτή θα είναι αυστηρά υπηρεσιακή, η οποία δεν θα πρέπει να προχωρήσει σε καμία ενέργεια.

 Την πεποίθησή του ότι ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός θα μπορέσει να διαμορφώσει τις συνθήκες για τη διαφύλαξη του κύρους των υπουργών, εξέφρασε με δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

 

 Να δώσουν δύναμη στη ΔΗΜΑΡ για να δώσει κυβέρνηση στην Ελλάδα που θα υπηρετεί την έξοδο από τα αδιέξοδα και την απαγκίστρωση από το Μνημόνιο, ζήτησε ο Φώτης Κουβέλης, σε δηλώσεις του μετά το πέρας της σύσκεψης.
 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ