2016-08-11 14:07:10
Φωτογραφία για Δεν είναι ασφαλής χώρα η Γερμανία πλέον – Οικογένειες φεύγουν για άλλες χώρες
Σκούρα τα πράγματα για τους Γερμανούς γηγενείς κατοίκους από την απροκάλυπτη εισβολή ενός εκατομμυρίου μουσουλμάνων μεταναστών, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μια ανεξέλικτη κατάσταση στην χώρα.

Σε βρετανικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι  για παράδειγμα,  γερμανική οικογένεια έχει αποχωρήσει από χώρα, ζητώντας  άσυλο στη Ρωσία μετά από τον ισχυρισμό της  ότι  δεν είναι πλέον ασφαλής  στην ίδια  την χώρα της.

Ο Carol Griesbach, 51 ετών, και η σύζυγός της Andre, 45 ετών, μετακινήθηκαν  2300 χιλιόμετρα από τη βόρεια Γερμανία και μετέβησαν στην Ρωσία, για να βρουν «κοινωνική ειρήνη» και κυρίως ασφάλεια.

Οι ίδιοι δήλωσαν ότι η οικογένεια τους είχε ξεφύγει από την «γερμανική δικτατορία» και ότι στην Ρωσία θα μπορούσαν πλέον να ανατρέψουν καλύτερα τα παιδιά τους.

Η οικογένεια ισχυρίστηκε ως κύριους λόγους για την απόφαση της εξόδου  της από τη χώρα,  την  μαζική μετανάστευση μουσουλμάνων, την «πρόωρη σεξουαλικοποίηση» των παιδιών, και την έλλειψη δημοκρατίας στην Γερμανία.


Ο κ Griesbach, δήλωσε: «Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι η Γερμανία είναι μια δημοκρατία αλλά δεν είναι. Εκεί οι κυβερνώντες είναι ηθικά διεφθαρμένοι και οι άνθρωποι δεν κάνουν τίποτα για να αντιδράσουν . Δεν υπάρχει κοινωνία. Η ρωσική κοινωνία είναι πολύ καλύτερη, και ο Πούτιν είναι ένα πολύ καλύτερο παράδειγμα πολιτικού ηγέτη. Το γερμανικό κράτος είναι διεφθαρμένο, συμπεριλαμβανομένης της Καγκελαρίου  Μέρκελ .  Έτσι  προσκαλώντας όλους τους μετανάστες στην χώρα προκάλεσε ανεπανόρθωτα προβλήματα στην κοινωνία.   Καμία χώρα, ούτε και η Γερμανία θέλει τόσους πολλούς  ξένους».

Η κ Griesbach είπε ότι φοβάται για το μέλλον των παιδιών της, τονίζοντας ότι  «ο καθένας ξέρει την κατάσταση από τα  γερμανικά μέσα ενημέρωσης, καθώς και για τη σχέση βίας μεταξύ των μεταναστών . Δυστυχώς όμως οι  αναφορές των μέσων ενημέρωσης είναι πολύ λίγες για αυτό που λαμβάνει χώρα πραγματικά  στην Γερμανία». «Δεν είναι ασφαλής χώρα  για  παιδιά και  γυναίκες η  Γερμανία πλέον».

Το πιο συνταρακτικό για την πραγματική κατάσταση που βιώνει η γερμανική κοινωνία είναι η παρακάτω δήλωση της κ Griesbach:

«Η αστυνομία σπάνια εξετάζει όλες τις περιπτώσεις, επειδή εμποδίζεται από το  σύστημα και όταν το κάνει κατηγορείται από τους μουσουλμάνους μετανάστες για υπερβολική βία».

Η οικογένεια κατέφυγε στη Γερμανία σε ένα τροχόσπιτο, τονίζοντας στις ρωσικές αρχές ότι  φοβούνται για τη ζωή τους.

Παρά τον μακρύ κατάλογο των  λόγων που επικαλέστηκαν οι Γερμανοί, οι ρωσικές αρχές αρνήθηκαν να τους δεχθούν ως αιτούντες ασύλου,  υποστηρίζοντας ότι η Γερμανία είναι «ασφαλής» χώρα.

«Από τότε που έφτασα στην περίφημη Κόκκινη Πλατεία της Ρωσίας, η οικογένεια μου στηρίζεται  στην καλή θέληση του ρωσικού λαού για να μας  επιτραπεί να μείνουμε», δηλώνει ο πατέρας.

Εμείς  θα προσθέταμε ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι είδαν το προσεχές έργο που θα παιχθεί στην Γερμανία, πολύ πιο έγκαιρα από τους υπόλοιπους.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ