2016-08-12 18:21:20
Φωτογραφία για «ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΜΕ ΜΠΕΝΤΟ»
Ο επιθετικός της Λεβάντε, Ράφαελ Μάρτινς μιλάει στο SDNA σχετικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και εμφανίζεται ανοικτός στο ενδεχόμενο μιας μεταγραφής στους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού από τον Πάουλο Μπέντο, οι ερυθρόλευκοι βάζουν μπροστά τα μεταγραφικά ζητήματα καθώς η ενίσχυση του ρόστερ σε διάφορες θέσεις κρίνεται απαραίτητη.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην αγορά για την απόκτηση ενός επιθετικού και στο Λιμάνι έχει πέσει στο τραπέζι η περίπτωση του Ράφαελ Μάρτινς της Λεβάντε. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός ανήκει από το 2014 στην ισπανική ομάδα και πέρυσι είχε πραγματοποιήσει μία πολύ καλή σεζόν ως δανεικός στη Μορεϊρένσε, σκοράροντας 16 τέρματα στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Το όνομα του Μάρτινς είναι πολύ γνωστό στον Πάουλο Μπέντο, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός είχε εξετάσει σοβαρά την περίπτωσή του στις αρχές του καλοκαιριού, όταν βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία της Κρουζέιρο.


Στις δηλώσεις του ο Ράφαελ Μάρτινς παραδέχθηκε πως είναι ενήμερος σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει κάτι περισσότερο σε επίπεδο επαφών.

«Έχω ακούσει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά δεν έχω μιλήσει με κάποιον, και από όσο ξέρω δεν υπάρχουν επαφές με τον ατζέντη μου μέχρι στιγμής. Όλοι με ρωτάνε σχετικά με τον Ολυμπιακό, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάποια πρόταση. Φυσικά είναι κάτι που με κολακεύει, καθώς πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο σύλλογο με τεράστια ιστορία», σχολίασε αρχικά ο Μάρτινς.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο τεχνικό του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο και εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον 47χρονο Πορτογάλο προπονητή, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο, εμμέσως πλην σαφώς, ένα «άνοιγμα» προς τους ερυθρόλευκους.

«Ο Πάουλο Μπέντο είχε ενδιαφερθεί για την απόκτησή μου όταν βρισκόταν στην Κρουζέιρο, ωστόσο τότε το θέμα δεν είχε προχωρήσει. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό προπονητή, ο οποίος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά τόσο στη Σπόρτινγκ όσο και στην Εθνική Πορτογαλίας και θα μου άρεσε πολύ να συνεργαστώ μαζί του», επισήμανε ο Μάρτινς.

Ο Βραζιλιάνος φορ, ο οποίος έχει ένα ακόμα χρόνο στο συμβόλαιό του με τη Λεβάντε, πρόσθεσε πως αν αποχωρήσει από την ισπανική ομάδα, θα προτιμούσε αυτή τη φορά να το κάνει με κανονική μεταγραφή, και όχι πάλι με τη μορφή δανεισμού.

«Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης της Λεβάντε, όπου έχω συμβόλαιο μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι. Θα δούμε τι προτάσεις θα έχω στα χέρια μου και ποιες ομάδες θα ενδιαφερθούν. Αν έφευγα πάντως θα ήθελα να γίνει με κανονική μεταγραφή και όχι πάλι ως δανεικός».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ