2016-08-12 20:38:12
Φωτογραφία για «Διασταύρωση» γαϊδάρου με… γουρούνα! [photo]
Και εκεί που νομίζουμε ότι τα έχουμε δει όλα, έρχεται πάντα ένα νέο περιστατικό να μας αφήσει με το στόμα ανοικτό Πέμπτη 11 Αυγούστου, στην κορύφωση της τουριστικής σεζόν και όπως είναι λογικό το Δελφίνι, όπως και όλες οι παραλίες του νησιού, είναι ασφυκτικά γεμάτες από κόσμο.

Αυτό βέβαια δεν φάνηκε να εμπόδισε στο ελάχιστο τον ανεγκέφαλο στις φωτογραφίες να κάνει μία από τις μεγαλύτερες καφρίλες που έχουμε δει.

Ο συγκεκριμένος λοιπόν φαίνεται πως βαριόταν να περπατήσει από το πάρκινγκ μέχρι το σημείο της παραλίας που ήθελε να πάει, οπότε θεώρησε απολύτως φυσιολογικό να πάει μέχρι εκεί με την μηχανή του, τύπου γουρούνας!

Μάλιστα δεν αρκέστηκε να πάει μία φορά και άλλη μία να φύγει, αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες έκανε και δρομολόγια πάνω-κάτω στην παραλία, ανάμεσα σε δεκάδες λουόμενους για να πάρει καφέδες και ότι άλλο τραβούσε η όρεξη του, εκτός βέβαια από το να περπατήσει.

Λουόμενοι ειδοποίησαν το Λιμενικό, δίνοντας τα στοιχεία του οχήματος, το οποίο με τη σειρά του τα μετέφερε στην Αστυνομία η οποία είχε την αρμοδιότητα. Ωστόσο μέχρι τη στιγμή που το περιπολικό έκανε την εμφάνισή του, είχε αποχωρήσει.

Τα στοιχεία του οχήματος πάντως είναι γνωστά και είναι στην διάθεση των Αρχών ώστε να κινήσουν τις προβλεπόμενες διαδικασίες για επιβολή προστίμου Και μη χειρότερα να λέμε, αν και δυστυχώς κάθε φορά βρίσκεται κάποιος να μας διαψεύσει…
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ