2016-08-13 13:16:12
Φωτογραφία για Λαμία: Είχε άγιο και γρήγορα αντανακλαστικά ο δικυκλιστής!
Παραλίγο να τον κάνουν σάντουιτς δυο αυτοκίνητα - Κατάφερε και πήδηξε πάνω στο καπό για να γλυτώσει - Πως έγινε το τροχαίο στα φανάρια του Σταυρού Ήταν λίγο μετά τις 7:00΄ το απόγευμα της Πέμπτης όταν ο άτυχος δικυκλιστής από το ΣΣ Λειανοκλαδίου ερχόμενος από το Σταυρό περίμενε στα φανάρια να ανάψει το πράσινο για να ξεκινήσει. Πίσω του ένα ακόμη αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα.

Μόλις άναψε το πράσινο το μηχανάκι ξεκίνησε κανονικά. Ξαφνικά ο δικυκλιστής βλέπει ένα λευκό αυτοκίνητο που κινούταν από Λαμία προς Καρπενήσι να μην σταματάει στο κόκκινο φανάρι και να συνεχίζει, αφού ο 75χρονος οδηγός ούτε που κατάλαβε ότι πέρασε με κόκκινο.

Ο δικυκλιστής για να μην εμβολιστεί από το λευκό αυτοκίνητο πάτησε φρένο και όπως σύρθηκε με το μηχανάκι έπεσε πάνω στο δεξί φτερό του ΙΧ. Όμως το τροχαίο είχε και συνέχεια.

Η οδηγός που ακολουθούσε το μηχανάκι δεν πρόλαβε να σταματήσει και το παρέσυρε. Ο δικυκλιστής, ευτυχώς, την είδε τελευταία στιγμή και παρά την σύγκρουση, που είχε προηγηθεί, κατάφερε να πηδήξει πάνω στο καπό και να γλυτώσει από το δεύτερο αυτοκίνητο που πήρε κάτω από τις ρόδες του το μηχανάκι.

«Αν δεν είχε καλά αντανακλαστικά θα τον είχαν κάνει σάντουιτς τα δυο αυτοκίνητα. Καθίστε μια μέρα εδώ να δείτε πόσα αυτοκίνητα περνάνε με κόκκινο το φανάρι, όταν αυτό λειτουργεί βεβαία...», είπε ένας από τους επαγγελματίες της περιοχής.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ