2016-08-14 18:29:13
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ TON ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! *VIDEOS*
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το SDNA και προέρχονται από την Γερμανία, ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης για τον Ολλανδό επιθετικό, Λουκ Καστάινιος.

Πιο αναλυτικά Την πόρτα της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης για την απόκτηση του Λουκ Καστάινιος χτύπησε ο Ολυμπιακός σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστες πηγές του δημοσιεύματος, εντός του γερμανικού συλλόγου.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι ψάχνουν έναν επιθετικό με τα χαρακτηριστικά του Ολλανδού που μπορεί να παίξει και στο πλάι, κατέθεσαν επίσημη πρόταση στην διοίκηση της Φρανκφούρτης, η οποία όμως την έκρινε μικρή και την απέρριψε.

Όπως τονίζουν οι πηγές του γερμανικού συλλόγου που επικαλείται το δημοσίευμα, ο 23χρονος διεθνής Ολλανδός επιθετικός κοστολογείται στα 5 εκατομμύρια ευρώ και τις τελευταίες ημέρες, η Φρανκφούρτη (εκτός από αυτή του Ολυμπιακού) απέρριψε και πρόταση της Σπόρτινγκ Λισαβώνας.


Ο Καστάινιος που ξεκίνησε ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Φέγενορντ τα τελευταία χρόνια, έχει αγωνιστεί επίσης σε Ίντερ και Τβέντε, ενώ πέρυσι είχε 4 γκολ σε 16 εμφανίσεις με την φανέλα της Αϊντραχτ.

Όπως τονίζεται από πηγές εντός της Φρανκφούρτης, πιστεύουν ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει κλείσει εντελώς την πόρτα και ενδεχομένως να επανέλθει με νέα πρόταση, ενώ τονίζεται πως υπάρχει φιλολογικό ενδιαφέρον από Αγγλία (Νιούκαστλ, Σαουθάμπτον) που κοιτούν διακριτικά τον παίκτη.

Δείτε τον εν δράσει...
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ