2016-08-14 22:07:05
Φωτογραφία για ΑΠΟΛΥΤΑ... ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΟΣ ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ ΓΙΑ ΝΒΑ!
Παιδικό όνειρο ήταν και… πάει το NBA για τον Μίλος Τεόντοσιτς, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Σέρβος γκαρντ μετά την ήττα της εθνικής του ομάδας από τις ΗΠΑ, στο Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ.

Η εξαιρετική και κάποιες στιγμές... εντυπωσιακή εμφάνιση του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού στο ματς της Σερβίας με τις ΗΠΑ, στο Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ, έκανε αρκετό κόσμο να αναρωτηθεί γιατί δεν έχει πήγε ποτέ στο NBA.

Ένας δημοσιογράφος, λοιπόν, ρώτησε τον γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το αν θέλει να... μετακομίσει στον «μαγικό κόσμο», με τον Τεόντοσιτς να του απαντά πως αυτό ήταν κάτι που ήθελε πριν από πολύ καιρό.

Πιο συγκεκριμένα μετά το τέλος της αναμέτρησης της Σερβίας με τις ΗΠΑ, ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Σέρβο γκαρντ για το πότε θα μετακομίσει στο NBA, για να λάβει την απάντηση: «Δεν εξαρτάται από μένα. Πριν πολύ καιρό το ήθελα».

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος επέμεινε, ρωτώντας αυτή τη φορά τον Τεόντοσιτς για το αν θέλει να αγωνιστεί στον «μαγικό κόσμο», για να απαντήσει... αφοπλιστικά ο Σέρβος: «Πριν πολύ καιρό ήθελα…».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θα πουληθεί τελικά το Twitter;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θα πουληθεί τελικά το Twitter;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ