2016-08-15 00:03:14
Φωτογραφία για H Samos Steamship υπογράφει συμφωνία με την N-KOM για τον στόλο της
Η Nakilat-Keppel Offshore Marine (N-KOM) υπέγραψε συμφωνία με την Samos Steamship Company κατά τη διάρκεια της πρόσφατης έκθεσης Posidonia στην Αθήνα. Η Ελληνική ναυτιλιακή μεταφορική εταιρία βρίσκεται ήδη ανάμεσα στους πελάτες της Ν-ΚΟΜ, με αρκετά από τα τάνκερ της να έχουν επισκευαστεί μέχρι στιγμής από την Ν-ΚΟΜ.

Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, η Ν-ΚΟΜ, η οποία αποτελεί κοινοπραξία μεταξύ της μεταφορικής εταιρίας LNG Nakilat με έδρα το Κατάρ και της εταιρίας κατασκευής γεωτρυπάνων και επισκευής πλοίων Keppel Offshore & Marine Ltd., θα συνιστά πλέον τις προτιμώμενες ναυπηγικές εγκαταστάσεις στη Μέση Ανατολή για τις επισκευές του στόλου της Samos Steamship Company, ο οποίος περιλαμβάνει τάνκερ και φορτηγά πλοία χύδην φορτίου συνολικής χωρητικότητας δύο εκατομμυρίων τόνων με μέση ηλικία τα 7 χρόνια.

“Είμαστε ικανοποιημένοι με την ενδυνάμωση της στρατηγικής συνεργασίας με την Samos Steamship μέσω της σύναψης της συμφωνίας για τον στόλο, και μάλιστα κατά τη διάρκεια μιας από τις μεγαλύτερες διεθνείς ναυτιλιακές διοργανώσεις της χρονιάς
. Η Nakilat έχει μια μακρόχρονη και επιτυχημένη συνεργασία με Ελληνικές ναυτιλιακές εταιρίες, όπως η Maran Gas Maritime, και προσδωκούμε την συνεχιζόμενη στήριξη από τους Έλληνές και διεθνείς πελάτες μας ώστε να μεγαλώσει η φήμη του Κατάρ ως πρωτεύων και διακεκριμένο ναυτιλιακό κέντρο στην περιοχή”, δήλωσε ο διευθυντής της Nakilat Eng., Abdullah Fadhalah Al Sulaiti.

Παράλληλα, ο διευθυντής της Samos Steamship Company Αναστάσιος Τζαμουράνης δήλωσε: “Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την υψηλή ποιότητα και τις έγκαιρες επισκευές των τάνκερ μας από την Ν-ΚΟΜ όλα αυτά τα χρόνια και μας χαροποιεί που επεκτείνουμε ακόμα περισσότερο τη συνεργασία μας με αυτήν την συμφωνία.”
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
8870 - Δεκαπενταύγουστος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
8870 - Δεκαπενταύγουστος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ